// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Un magazin Billa se va deschide la Sebeş

billa SebesCompania Billa, aparţinând grupului german Rewe International AG, va deschide la Sebeş un supermarket în locaţia fostului magazin Ecostar devenit în ultima perioadă Minimax Discount din centrul oraşului.

Contractul de închiriere al spaţiului a fost semnat pe 10 ani de către domnul Gheorghe Iviniş, preşedintele Consiliului de Administraţie şi proprietarul imobilului Billa.

Este cel de-al 74-lea magazin pe care Billa îl va deschide în România. Magazinele Billa (în traducere magazin ieftin, în limba germană Billingen Laden), comercializează peste 8000 de articole în fiecare supermarket, produse ce se remarcă prin prospeţime şi calitate la preţuri accesibile!

În Europa există peste 3.600 de magazine Billa, din care 1.000 în Austria, ţara în care este cel mai important comerciant şi unde a şi fost înfiinţat, în 1950, primul magazin!

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

6 Răspunsuri la Un magazin Billa se va deschide la Sebeş

 1. Status-Quo 18.09.2013 la 19:58

  Spatiul cu pricina a fost facut pe vremea cand PSD era la putere intre 2000-2004 condus de cel dintai detinut al tarii.

  Se chema Ecostar (eco vine, probabil, de la economat – daca va amintiti cand grijuliul PSD, inaintea alegarilor, printre alte minuni de trei zile infintase magazine tip economat pentru saracii tarii din excelanta sa guvernare). Acolo se dadeau zahar, ulei si faina o țâră mai ieftina pentru amarati.

  OK. S-a facut Ecostar-ul (o urâtanie pe fata orasului) intr-un parteneriat intre Primaria Sebes si cativa ”oameni de bine” din Sebes printre care al mai de seama dl. Ivinis. Toti ”preocupati” de bunastarea amaratilor – preocupare in format PSD, evident.

  Dupa o vreme, Primaria Sebes (adica turma amorfa care ia teapa de fiecare data) s-a gandit, prin intermediul prestigiosilor sai alesi, ca n-are rost sa mai tina participatiunea la Ecostar si s-o vanda.

  Cui credeti? Ati ghicit! Stimabillului Ivinis, un om de afaceri cam sarac dar bine intentionat. Mai ales cand vine vorba de un banut in plus.

  Dupa ce Mini Max Discount a dat ortu popii (teapa lu conu Dinu) uratania a ramas goala, o vreme.

  Sper ca v-a placut povestea. Primesc observatii daca sunt.

  • cristina 18.09.2013 la 20:14

   @Status-Quo
   Like

 2. Cody 18.09.2013 la 23:26

  Ca de obicei; prima data in Sebes apoi in Alba probabil… Avem un primar ce „sustine” economia. In afara de pavaje si borduri nu stie sa contracteze.

  • Alex Danila 18.09.2013 la 23:37

   Si cand se deschid magazine, tot lumea zice ca „astea n-aduc locuri de munca. Trebuie fabrici”. Eu zic ca e bine ca vine Lidl. Am supravietuit si fara Billa.

 3. ???? 19.09.2013 la 11:27

  Pune cineva pariu ca nu dureaza un an de zile incheiat? Ganditiva cate supermarketuri sunt acum in Sebes, ca in curind se termina autostrada si ca in acest moment in parcarile magazinelor sunt multe masini din alte judete aflate deocamdata in tranzit prin oras. Cand tranzitul se va reduce, cate magazine mari vor mai supravietui? Chiar si cu tranzitul infernbal de acum, fostul ECOSTAR nu a fost gazada buna pe termen lung nimaniu. De ce oare ?

 4. Bin Alladin 19.09.2013 la 15:51

  nu prea cumpara strainii in Sebes..ceva,ceva.grosul al mare sunt sebesenii….sa vina,dar daca banii pe chirie merg la aceeasi …..parca imi vine sa le doresc ceva..imi aduc aminte ce microbi-buze jegoase aveau pe traseul Sebes-Alba acum acativa an,in care bagau dublu locurilor,da nu era bai,ca aveau sprijin politic.de vina au fost oamenii,noi,ca nu am facut galagie,asa ca hotul a ras si a facut tot asa ..bine ca au venit altii..