Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Politică Administrație

Problema străzilor neasfaltate și acceptarea de către Primăria Alba a drumurilor care au sarcini de servitute, pe ordinea de zi în cadrul ultimei întâlniri a asociației locuitorilor din Micești

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

O nouă întâlnire a locuitorilor din Micești a avut loc luni după-masa în cadrul asociației inițiate de consilierul local Mircea Trifu. Scopul asociației și a întâlnirilor este acela de a identifica problemele cu care se confruntă locuitorii din Micești, dar și din alte zone ale municipiului Alba Iulia.

Se încearcă inventarierea problemelor juridice ale drumurilor care nu sunt asfaltate și care nu au suficiente utilități. La întâlnire au participat și viceprimarul Gabriel Pleșa, Dan Laslău – șeful biroului tehnic al SC APA CTTA și Mihai Pripon de la Domeniul Public.

Pe ordinea de zi au fost discuții referitoare la problema străzilor neasfaltate și cum se execută pietruirea acestora. Mai multe persoane și-au arătat nemulțumirea despre modul în care se fac aceste lucrări pe străzile pe care locuiesc.

Un alt punct sensibil și pentru care se caută rezolvare este chestiunea acceptării de către Primăria Alba a modalităților de renunțare la dreptul de proprietate și acceptarea drumurilor care au sarcini de servitute.

”Știu că sunt probleme și nu sunt rezolvate, dar reabilitarea de străzi a fost o prioritate. Încercăm să le rezolvăm, să găsim o cale, o soluție,” a transmis Gabriel Pleșa celor prezenți.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Rețea de canalizare în comuna Lunca Mureșului: Primăria solicită acordul de mediu din partea APM Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

Rețea de canalizare în comuna Lunca Mureșului: Primăria solicită acordul de mediu din partea APM Alba Peste 600 de persoane din comuna Lunca Mureșului urmează să beneficieze de rețea de canalizare, în urma proiectului „Extindere și Înființare canalizare, în comuna Lunca Mureșului”. Proiectul așteaptă acordul de mediu din partea APM Alba. Beneficiarul lucrării urmărește îmbunătățirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea