Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Principalul suspect de uciderea fostului primar din Lunca Mureșului, înjunghiat de 18 ori, rămâne în arest preventiv

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Barsony Gligor, principalul suspect de uciderea fostului primar PSD din Lunca Mureșului, Ioan Rusu, rămâne în arest, după ce Curtea de Apel Alba Iulia a respins contestația făcută de inculpat la decizia Tribunalului Alba.

FOTO, VIDEO. Barsony Gligor, bărbatul suspectat că l-a omorât cu mai multe lovituri de cuțit pe fostul primar PSD din Lunca Mureșului, arestat preventivInculpatul a contestat decizia Tribunalului Alba privind prelungirea măsurii arestului preventiv până în 9 februarie 2017. Curtea de Apel Alba Iulia a respins contestaţia inculpatului şi a decis că bărbatul va fi cercetat, în continuare, în stare detențiune, nefiind îndestulătoare e o altă măsură preventivă.

Fostul primar PSD din Lunca Mureșului a fost ucis în luna noiembrie 2016 fiind înjunghiat de 18 ori cu cuțitul, în cap, gât, torace și abdomen. Acesta a fost găsit, a doua zi, dimineața, lângă mașina sa, pe o stradă cu ieșire la câmp de la marginea localității.

Bărbatul bănuit de uciderea fostului edil, nu şi-a recunoscut fapta, însă anchetatorii susţin că au probe clare că el este autorul. Acesta s-a murdărit cu sânge și și-a aruncat haina la circa un kilometru distanță de locul faptei, iar anchetatorii au prelevat probe ADN, constatând că e sângele victimei.

Primarul nu a fost jefuit, găsindu-i-se în portmoneu şi în bordul maşinii circa 1.000 de lei, însă nu este exclus ca scandalul să fi pornit tot din cauza banilor, susțin anchetatorii.

Surse judiciare au declarat că bărbatul a avut mai multe condamnări, fiind închis în total 25 de ani, pentru mai multe infracțiuni, între care viol și furt. Ultima dată el a fost eliberat în 2014.

Victima prezenta lovituri din cap până în picioare, iar anchetatorii au afirmat că între ei s-a dus o luptă grea, fostul edil încercând să se salveze.

”E clar că între ei s-a dus o luptă. Primarul a fost înjunghiat afară din mașina personală, iar apoi a urcat la volan, dorind să plece, însă nu a reușit din cauza hemoragiei”, au declarat surse judiciare.

Anchetatorii au precizat că inculpatul a fost ajutat de fostul primar în mai multe rânduri, inclusiv financiar.

Soţia fostului edil a fost cea care a anunţat Poliţia, observând că a trecut mult timp de când nu s-a mai întors acasă, după ce a plecat să-i ducă unei cunoștințe o sumă de bani.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO: Elevii Școlii de Folk de la Palatul Copiilor, din Alba Iulia, rezultate excelente la concursul „Sunetul Muzicii” din Sibiu: Ce locuri au obținut

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Elevii Școlii de Folk de la Palatul Copiilor, din Alba Iulia, rezultate excelente la concursul „Sunetul Muzicii” din Sibiu: Ce locuri au obținut La Sibiu, în data de 17 mai, a avut loc concursul „Sunetul Muzicii”, la care elevii Școlii de Folk de la Palatul Copiilor din Alba Iulia au reușit să obțină rezultate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea