Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Peste 140 de sancțiuni, în valoare de peste 35.000 de lei, aplicate într-o singură zi de polițiștii din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Alba au depistat şi sancţionat, într-o singură zi, 19 conducători auto care s-au angajat în depăşiri neregulamentare. Alţi 125 de şoferi au fost amendaţi pentru încălcări ale normelor privind circulaţia pe drumurile publice. Pentru un plus de siguranţă, poliţia recomandă prudenţă în trafic.

actiuni scoli politia alba01La data de 15 iunie a.c., Serviciul Rutier Alba a organizat, pe principalele artere rutiere ale judeţului, o acţiune ce a avut drept scop prevenirea accidentelor a căror cauză este depășirea neregulamentară.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost aplicate 144 de sancțiuni contravenţionale, în valoare de 35.825 lei. Dintre acestea, 19 au fost aplicate conducătorilor auto ce s-au angajat în depăşiri neregulamentare.

Totodată, au fost reţinute 21 de permise de conducere şi 11 certificate de înmatriculare.

Pentru a preveni producerea accidentelor rutiere pe drumurile publice, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență sporită la volan, să adapteze viteza de deplasare condițiilor concrete de drum, să păstreze distanța în mers și să nu se angajeze în efectuarea unor depăşiri riscante.

De asemenea, este necesar ca fiecare manevră în trafic să fie efectuată numai după o temeinică asigurare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț În seara 1 mai, 23:00, o mașină s-a răsturnat în Alba Iulia, pe strada Constantin Noica. Oamenii legi intervin pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin la un accident rutier de pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea