Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Peste 1.100 de locuri de muncă în Spania, Germania și Marea Britanie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Peste 1.100 de locuri de muncă sunt vacante în Spania, Germania și Marea Britanie, informează, miercuri, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM).

Potrivit sursei citate, în Spania sunt scoase la concurs 801 locuri de muncă, din care 800 pentru muncitori necalificați în agricultură și un loc pentru un maseur.

În Germania sunt oferite 252 locuri de muncă, cele mai multe pentru asistent medical, electrician montator și ospătar, în timp ce Marea Britanie oferă 110 locuri de muncă, cele mai multe pentru îngrijitor persoane la domiciliu.

Tot prin intermediul rețelei EURES România, angajatorii pun la dispoziție 60 locuri de muncă în Italia, 57 locuri de muncă în Suedia și 50 locuri de muncă în Cehia. Slovacia oferă 37 de locuri de muncă, Norvegia — 36 de locuri de muncă, Lituania — 27 de locuri de muncă, Bulgaria — 10 locuri de muncă, Finlanda — 9 locuri de muncă, Croația — două locuri de muncă și Austria — un loc de muncă.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.eures.anofm.ro, sau se pot prezenta la sediul agenției județene pentru ocuparea forței de muncă de domiciliu sau reședință, unde consilierul EURES îi poate îndruma.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC

Bogdan Ilea

Publicat

în

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC În perioada sărbătorilor mai ales când este dezlegarea la pește, trebuie să fim foarte atenți la alimentele pe care le achiziționăm. ANPC transmite că recomandă consumatorilor să ţină cont de câteva sfaturi. ‘În preajma Sărbătorii Floriilor, în care, conform tradiţiei, creşte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea