Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Partidă de verificare: Metalurgistul Cugir – Șurianu Sebeș 1-6 (0-2) | Eșec usturător pentru echipa de sub Drăgana

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Viitorul Santimbru - Surianu Sebes 22Metalurgistul Cugir a pierdut acasă într-un mod categoric, cu Șurianu Sebeș, scor 1-6 (0-2), într-un prim amical al verii.

Dacă Industria Galda a învins cu 6-1 pe Viitorul Sântimbru, în schimb Metalurgistul Cugir a pierdut cu același scor acasă cu Șurianu Sebeș, o altă formație de Liga a IV-a Alba.

Divizonara terță a aliniat o selecționată a jucătorilor aflați în probe de la începutul săptămânii, iar înfrângerea netă este o consecință. Formația de Liga a IV-a a câștigat net, grație reușitelor semnate de Val. Drăgan – 4 („careu” al atacantului aiudean), Ad. Lăcătuș și Rahovean, Șurianu anunțându-se o pretendentă certă la atacarea promovării în Liga a 3-a în stagiunea viitoare.

 

La 0-0, Itu a ratat un penalty, șutând în bară, iar apoi golurile au curs în poarta formației de Liga a 3-a. Moș a redus din handicap, pentru gazde, în actul secund la scorul 0-5.

Înfrângere usturătoare, prin proporțiile scorului pentru Metalurgistul Cugir, care a avut în distribuție doar trei jucători din vechea gardă.

Metalurgistul: Horvat (Unirea Jucu) – Toriște (CS Mioveni), Itu, Tăban, Miroiu (Pandurii Tg. Jiu) – Preoteasa (Dunărea Călărași), Leonte (FCM Baia Mare), Popa (Sporting Cluj), Ad. Radu (Măgura Cisnădie) – Nasta (Măgura Cisnădie) – Iovănescu;

a doua repriză Popescu (Pandurii Tg Jiu) – Iancu (Minerul Motru), Tăban, Miroiu, Negruț (Mama Mia Becicherecu Mic), Stelea (ASC Pianu), Centea (Mama Mia Becicherecu Mic), Udrea (junior), Moș (Liga a IV-a, Maramureș), Molnar (Sporting Cluj), Stancu (FC Olt); au mai intrat Cioban, Enache, la o parte dintre aceștia renunțându-se după joc.

*Călin Moldovan: „Era firesc, ținând cont de căutările noastre”

„Ne-am testat, suntem în căutări, nici nu-mi făceam iluzii că va fi altfel, în condițiile în care am avut 20 de jucători noi. Nu sunt supărat în condițiile în care noi căutăm un lot, să-l reconstruim din temelii. Am lăsat ca fiecare să joace ce știe și ce poate, să vedem cu se prezintă cei testați. Este clar că majoritatea celor testați în actul secund nu fac față„, a comentat Călin Moldovan.

*Potopea și Bălaș, la Șurianu Sebeș

Șurianu Sebeș a reușit alte două achiziții, înregimentându-i pe foștii uniriști Potopea (ce s-a pregătit cu AFC Unirea Alba Iulia câteva zile) și Bălaș, ce au evoluat sezonul trecut la Performanța Ighiu.

Trupa din „Arini” are deja 5 trasferuri bifate: M. Neagu, Șuteu (Metalurgistul Cugir), Oniche, Potopea, Bălaș (Performanța Ighiu), toți din eșalonul superior.

Antrenorul Doru Oancea a mizat pe D. Pop – Rahovean, Potopea (luat de la AFC Unirea Alba Iulia), R. Trif, M. Neagu – Oniche, Ludwig, Ad. Lăcătuș, Trifa, Cl. Marcu, Val. Drăgan; au mai intrat Fulea, N. Găldean (au absentat Fulea, I. Grozav, Morariu și Șuteu).

Un început de pregătire, ne-am angrenat bine la efort, sunt mulțumit de modul cum au evoluat. Jucătorii care au venit au adus un plus valoric și sper să facem treabă bună, să ne atingem obiectivul„, a precizat Doru Oancea, acesta urmând să colaboreze pe banca tehnică cu Mihai Manea.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea