Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

OPT absolvenți din ALBA, cu 10 pe linie la BAC și Evaluarea Națională, primesc burse de merit. Guvernul a aprobat acordarea de stimulente financiare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

nota 10Elevii care au obținut media 10 la examenul de Evaluare Națională sau la Bacalaureat vor fi premiați cu câte 1.000 de lei, respectiv cu câte 3.000 de lei, conform unei hotărâri adoptate, miercuri, în ședința de guvern. Din Alba, opt absolvenți cu 10 pe linie vor fi premiați.

Guvernul a aprobat miercuri, printr-o Hotărâre, acordarea de stimulente financiare absolvenţilor care au obţinut media 10 la Evaluarea Naţională şi în sesiunea iunie-iulie a  examenului de Bacalaureat în anul 2015.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Un număr de 88 de absolvenţi de liceu care au obţinut media 10 la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2015 vor beneficia de câte un stimulent financiar în valoare de 3.000 de lei, iar cei  457 de absolvenţi de clasa a VIII a  promoţia 2015, care au obţinut media 10 la Evaluarea Naţională vor primi câte un stimulent financiar în valoare de 1000 de lei.

Sumele necesare acordării stimulentelor financiare se aloca din bugetul aprobat pe anul 2015 Ministerului Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice.

În județul Alba, 4 absolvenți au obținut 10 curat la Bacalaureat. Este vorba despre Maria Karina Mihăilă și Roxana Săbău de la Colegiul Naţional „Lucian Blaga” Sebeş, Oana Cotuţiu de la Colegiul Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan” Alba Iulia și Alexandra Dobre de la Colegiul Național ”Avram Iancu” din Câmpeni.

CITEȘTE și Alexandra Dobre din Câmpeni a luat 10 curat la Bacalaureat după contestații: ”Azi am liber, de mâine învăț pentru admitere”

CITEȘTE și:  Roxana și Maria, absolventele cu 10 la BAC, au dus Colegiul ”Lucian Blaga” din Sebeș în elită liceelor din România

Și la Evaluarea Națională au fost tot patru elevi cu 10 pe linie.

CITEȘTE ȘI Elevi cu care Alba se mândrește: Cine sunt, cum au reușit și ce își propun cei patru cu 10 pe linie la Evaluarea Națională 2015

Aceștia sunt: Raluca Delia Bozdoc și Ioana Maria Ursaleș,  de la Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” din Alba Iulia, Robert Claudiu Corlaci de la Școala Gimnazială ”Vasile Goldiș” din Alba Iulia și Daniel Simina, de la Școala Gimnazială ”Avram Iancu” din Abrud. (A. M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MESAJE de PAŞTE 2024 haioase. Cele mai amuzante și „funny” urări de trimis prietenilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

MESAJE DE PASTE HAIOASE • MESAJE de PASTE 2024 amuzante. SMS-uri haioase de Sfintele Paşti • URARI și FELICITARI de PASTE hazlii Ai un prieten cu simţul umorului dezvoltat? Dacă da,  atunci nu ezita să-i trimiţi un mesaj funny în perioada sărbătorilor pascale.  Cu siguranţă îi vei aduce zâmbetul pe buze. Iată câteva exemple de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea