Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Liderul ALDE Alba despre DN 74 şi 75: Avem promisiunea Ministrului Transporturilor că anul viitor se vor reabilita şi moderniza drumurile din Apuseni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Starea jalnică a anumitor sectoare de drum din judeţul Alba a fost motivul unei întrevederi dintre liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, preşedintele PSD Alba, Ioan Dârzu şi ministrul transporturilor, care a avut loc săptămâna aceasta la Bucureşti.

Drumurile aduse în discuţie de Lazăr sunt DN 74 pe ruta Alba Iulia-Arieşeni-Sălciua şi DN75 care face legătura între Câmpeni şi Turda. Drumurile sunt de groază. Există încă din 2008 un proiect de reabilitare şi modernizare a acestor drumuri care leagă Alba de Apuseni, dar care încă nu s-a concretizat şi nu s-a făcut nimic.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În urma discuţiilor purtate, cel târziu anul viitor ar urma ca reabilitarea acestor drumuri să fie proiectată şi bugetată.

„Sper ca guvernarea ALDE-PSD să se ţină de cuvânt şi să ia în considerare un nou proiect de modernizare a acestui drum”, spune liderul ALDE Alba.

„Cum să dezvolţi turismul în judeţ când avem o staţiune frumoasă, staţiunea Arieşeni, o staţiune renumită, unde poţi să mergi doar cu carul cu boi?” a concluzionat Ioan Lazăr.

Salvează

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Biserica de lemn din Ghioncani, construită în 1878, a ars în totalitate în Noaptea de Înviere

Bogdan Ilea

Publicat

în

Biserica de lemn din Ghioncani, construită în 1878, a ars în totalitate în Noaptea de Înviere În Noaptea de Înviere, biserica de lemn din Ghioncani construită în 1878, comuna Întregalde a ars în totalitate. Din fericire, nu există victime omenești. Potrivit IPJ Alba, Inspectoratul de Poliție Județean Alba a fost sesizat, prin 112, cu privire […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea