Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Incertitudine maximă la Mureşul Vinţu de Jos: antrenament anulat, fotbaliştii au rămas fără cazare!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

AJF Viitorul Santimbru-Muresul Vintu 15Criza se adânceşte la Mureşul Vinţu de Jos, nou-promovata în eşalonul terţ fiind foarte aproape de abandon, în condiţii de incertitudine totală!

După ce au protestat la partida de la Galda de Jos, din Supercupa AJF, amânând startul întâlnirii cu Viitorul Sântimbru, fotbaliştii nu s-au antrenat luni seara, aceştia acuzând faptul nu ştiu ce le rezervă viitorul, în contextul acumulării restanţelor financiare.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

*Nu există şedinţă astăzi de Consiliul local!

Dacă găsesc o modalitate legală, sunt cu amândouă mâinile sus pentru susţinerea Mureşului Vinţu de Jos, ca echipa să-şi continue activitatea. Dacă nu găsim temeiul legal, atunci, din păcate, nu avem cum să sprijinim fotbalul. Curtea de Conturi a stabilit că a fost ilegală finanţarea către AS Mureşul Vinţu şi trebuie să ne apărăm în instanţă, noi ca primărie. Jucătorilor nu le pot promite minciuni„, a declarat primarul Ion Iosif Josan.

Situaţia nu i-a căzut deloc bine antrenorului Ştefan Fogoroşi, care în plus s-a mai trezit cu o problemă majoră: jucători proveniţi din alte localităţi (majoritatea titulari de bază precum Măd. Popa, Dulap, Cr. Preda, Stoianof, I. Tătar, An. Moldovan) nu mai beneficiază de cazare şi în consecinţă nu se mai pot prezenta la pregătiri, pentru că nu au unde sta!

Preşedintele Gheorghe Medrea şi-a dat demisia verbal, iar telenovela „a fi în Liga a 3-a, sau dispare fotbalul la Vinţu”, continuă la Mureşul!

În disperare de cauză, o parte dintre fotbalişti s-au întâlnit luni seara cu primarul localităţii în speranţa aflării unei veşti favorabile. Edilul Ion Josan a promis că astăzi va convoca o şedinţă a Consiliului local al comunei, pentru a se propune aprobarea sumei necesare echipei vinţene în activitatea din Liga a 3-a, dar şi aşa, nebuloasa continuă… De respectiva întâlnire depindea totul, dar aceasta nu va mai avea loc, o şedinţă a Consiliului local fiind prevăzută abia în 31 august!

Nici marţi seara nu s-a făcut antrenament, existând semnale că echipa va fi preluată de un grup de investitori, caz în care organigrama clubului va suferi ample modificări.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea