Incertitudine maximă la Mureşul Vinţu de Jos: antrenament anulat, fotbaliştii au rămas fără cazare!

Paul Voicu - Primar 2020

AJF Viitorul Santimbru-Muresul Vintu 15Criza se adânceşte la Mureşul Vinţu de Jos, nou-promovata în eşalonul terţ fiind foarte aproape de abandon, în condiţii de incertitudine totală!

După ce au protestat la partida de la Galda de Jos, din Supercupa AJF, amânând startul întâlnirii cu Viitorul Sântimbru, fotbaliştii nu s-au antrenat luni seara, aceştia acuzând faptul nu ştiu ce le rezervă viitorul, în contextul acumulării restanţelor financiare.

ELIT

*Nu există şedinţă astăzi de Consiliul local!

Dacă găsesc o modalitate legală, sunt cu amândouă mâinile sus pentru susţinerea Mureşului Vinţu de Jos, ca echipa să-şi continue activitatea. Dacă nu găsim temeiul legal, atunci, din păcate, nu avem cum să sprijinim fotbalul. Curtea de Conturi a stabilit că a fost ilegală finanţarea către AS Mureşul Vinţu şi trebuie să ne apărăm în instanţă, noi ca primărie. Jucătorilor nu le pot promite minciuni„, a declarat primarul Ion Iosif Josan.

Situaţia nu i-a căzut deloc bine antrenorului Ştefan Fogoroşi, care în plus s-a mai trezit cu o problemă majoră: jucători proveniţi din alte localităţi (majoritatea titulari de bază precum Măd. Popa, Dulap, Cr. Preda, Stoianof, I. Tătar, An. Moldovan) nu mai beneficiază de cazare şi în consecinţă nu se mai pot prezenta la pregătiri, pentru că nu au unde sta!

Mihail David - 2020

Preşedintele Gheorghe Medrea şi-a dat demisia verbal, iar telenovela „a fi în Liga a 3-a, sau dispare fotbalul la Vinţu”, continuă la Mureşul!

În disperare de cauză, o parte dintre fotbalişti s-au întâlnit luni seara cu primarul localităţii în speranţa aflării unei veşti favorabile. Edilul Ion Josan a promis că astăzi va convoca o şedinţă a Consiliului local al comunei, pentru a se propune aprobarea sumei necesare echipei vinţene în activitatea din Liga a 3-a, dar şi aşa, nebuloasa continuă… De respectiva întâlnire depindea totul, dar aceasta nu va mai avea loc, o şedinţă a Consiliului local fiind prevăzută abia în 31 august!

Nici marţi seara nu s-a făcut antrenament, existând semnale că echipa va fi preluată de un grup de investitori, caz în care organigrama clubului va suferi ample modificări.

 

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...