Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Incendiu într-o gospodărie din Aiud – pompierii au intervenit pentru localizare și eliminarea oricărui pericol

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Detașamentul de pompieri din Aiud a intervenit, miercuri, în jurul orei 10.00, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință situată pe str. Tudor Vladimirescu din municipiu.

Potrivit ISU Alba, focul a fost localizat, fiind eliminat pericolul de a se extinde. Nu s-au înregistrat victime. Se vor cerceta cauzele și împrejurările în care s-a produs incendiul și se va efectua o evaluare a pagubelor.

UPDATE: ”Detașamentul de pompieri Aiud a intervenit ieri, la ora 09.35, pe str. Tudor Vladimirescu din municipiu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o casă de locuit, proprietatea lui O.A. Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD. Ca urmare a acestui incendiu, au ars un frigider, două fotolii, s-au spart patru geamuri și s-a degradat zugrăveala din holul casei”, precizează reprezentantul ISU Alba.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” al judeţului Alba reaminteşte cetăţenilor măsuri privind instalațiile electrice, şi anume:

– nu utilizaţi aparatele electrice, cablurile electrice, prizele, întrerupătoarele, dispozitivele de protecţie cu defecţiuni sau cu improvizaţii;

– nu folosiţi siguranţe fuzibile supradimensionate prin înlocuirea cu liţă a fuzibilului calibrat;

– nu suprasolicitaţi instalaţia electrică folosind mai multe aparate simultan.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Șofer de 35 de ani din Mogoș, suspectat de faptul că s-ar fi urcat la volan sub drogurilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șofer de 35 de ani din Mogoș, suspectat de faptul că s-ar fi urcat la volan sub drogurilor Un șofer de 35 de ani din Mogoș este suspectat de faptul că s-ar fi urcat la volan sub drogurilor. Citește și: FOTO Elevii Liceului Teoretic Teiuș, de vorbă cu doi deținuți din Penitenciarul Aiud, despre prevenirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea