Rămâi conectat

Curier Județean

Incendiu într-o gospodărie din Aiud – pompierii au intervenit pentru localizare și eliminarea oricărui pericol

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Detașamentul de pompieri din Aiud a intervenit, miercuri, în jurul orei 10.00, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință situată pe str. Tudor Vladimirescu din municipiu.

Potrivit ISU Alba, focul a fost localizat, fiind eliminat pericolul de a se extinde. Nu s-au înregistrat victime. Se vor cerceta cauzele și împrejurările în care s-a produs incendiul și se va efectua o evaluare a pagubelor.

UPDATE: ”Detașamentul de pompieri Aiud a intervenit ieri, la ora 09.35, pe str. Tudor Vladimirescu din municipiu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o casă de locuit, proprietatea lui O.A. Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD. Ca urmare a acestui incendiu, au ars un frigider, două fotolii, s-au spart patru geamuri și s-a degradat zugrăveala din holul casei”, precizează reprezentantul ISU Alba.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” al judeţului Alba reaminteşte cetăţenilor măsuri privind instalațiile electrice, şi anume:

– nu utilizaţi aparatele electrice, cablurile electrice, prizele, întrerupătoarele, dispozitivele de protecţie cu defecţiuni sau cu improvizaţii;

– nu folosiţi siguranţe fuzibile supradimensionate prin înlocuirea cu liţă a fuzibilului calibrat;

– nu suprasolicitaţi instalaţia electrică folosind mai multe aparate simultan.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea