Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

În Liga a 3-a, Metalurgistul Cugir şi Performanţa Ighiu, cursă pentru urmărirea liderului | Industria Galda de Jos, duel cu „viruşii verzi”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Unirea Dej - Industria Galda 26Runda din weekend propune jocuri deloc facile pentru reprezentantele judeţului în Liga a 3-a, Metalurgistul Cugir şi Industria Galda evoluând astăzi, în deplasare, în vreme ce ighienii joacă mâine pe „Cetate”. Dacă în Seria a 4-a vorbim de un nou asalt al conjudeţenelor angrenate în cursa promovării la fotoliul de lider ocupat de ASU Poli Timişoara, Industria Galda de Jos are meci extern în fieful „viruşilor verzi”.

*Pandurii Tg. Jiu 2 (locul 10, 28 p) – Metalurgistul Cugir (locul 3, 45 de puncte). Căzută pe poziţia a treia, după ce a stat în intermediară şi a strâns un singur punct în ultimele două dispute, trupa de sub Drăgana este obligată să învingă la Rovinari echipa secundă a Pandurilor, pentru a nu-şi reduce şi mai mult şansele de promovare. Fără Necşulescu şi I. Radu – suspendaţi, Cîrstean – exclus din lot, „roş-albaştrii” dispută sub presiune o partidă în care trebuie să se reabiliteze, în condiţiile în care acum o săptămână erau primii în clasament. „În condiţiile ultimelor rezultate, jocul a devenit decisiv pentru noi şi este clar că trebuie să câştigăm, dacă mai vrem ceva de la noi şi de la acest campionat. Ştim ce am pierdut, venim după rezultate care nu ne-au Millenium Giarmata - Metalurgistul Cugir 2căzut bine, cu Pandurii 2 este un test extrem de important, în care facem ce depinde de noi pentru a ne impune”, a precizat antrenorul Călin Moldovan.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

*Sănătatea Cluj (locul 7, 27 p) – Industria Galda (locul 4, 40 p). Liniştită în privinţa obiectivului, echipa condusă de Paul Ciucă întâlneşte „viruşii verzi” conduşi de ex-uniristul Marius Semeniuc, fără Iancău, Haiduc şi F. Morar – suspendaţi (e posibil să absenteze şi P. Medrea, din pricina problemelor cu serviciul). „O să dăm credit şi jucătorilor care au evoluat mai puţin, ne propunem să jucăm fotbal de plăcere şi să obţinem punct sau puncte din acest meci”, a declarat antrenorul Paul Ciucă.

*Performanţa Ighiu (locul doi, 47 p) – Măgura Cisnădie (locul 9, 29 p) – sâmbătă, 23 aprilie, ora 17.00, pe „Cetate”. Nou-promovata traversează momente extraordinare, suflând în ceafa primei clasate după succesul de la Becicherecu Mic. În aşteptarea derby-ului de la Timişoara, din Vinerea Mare, elevii lui Adorian Himcinschi au obligaţia să urce Măgura, deşi nu pot evolua Potopea şi Buda – suspendaţi. „Fără o altă victorie cu Măgura Cisnădie, punctele din Banat nu au nicio valoare. Am câștigat o luptă, dar războiul nu s-a terminat. Acest loc secund este o premieră în istoria clubului, dar nu se premiază. Vom întânlni o echipă periculoasă, mult schimbată în bine în retur”, a explicat Adorian Himcinschi înainte duelului cu fostul său coechipier de la Unirea Alba Iulia, Ionuţ Luca.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea