Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

FOTO, VIDEO. Călin Potor (PSD): Astăzi am votat pentru ca albaiulienilor să le fie mai bine

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Candidatul PSD la Primăria Alba Iulia, deputatul Călin Potor, a declarat, duminică, după ce a ieșit de la urne, că a votat pentru ca albaiulienilor să le fie mai bine.

Potor03Călin Potor a votat la ora 9.30, la Colegiul Tehnic ”Dorin Pavel” din Alba Iulia, în clădirea unde învață elevi de clasele I-VIII, candidatul PSD fiind însoțit de soție și de fiul său.

Acesta a afirmat că speră că locuitorii acestui municipiu își vor alege ”o echipă care poate să le garanteze o viteză maximă în drumul lor spre mai bine”.

”Este firesc ca orice om care este legat de locurile în care s-a născut, în care a crescut și în care trăiește și are familia, să aibă o opțiune. Opțiunea lui va însemna dezvoltarea orașului pentru următorii patru ani și nu numai. Cred că viteza de dezvoltare a orașului nu este întotdeauna uniformă, depinde și de echipa care conduce orașul. Sper ca astăzi să găsim o echipă sau albaiulienii să-și aleagă o echipă care poate să le garanteze o viteză maximă în drumul lor spre mai bine, în drumul lor spre prosperitate și de ce nu, să le fie mult, mult mai bine de acum încolo”, a spus Potor.

La final, acesta a mulțumit albaiulienilor că ”dau dovadă de civism” și vin să-și aleagă candidații pentru consiliul local, județean și pentru funcția de primar. Potor a mulțumit și contracandidaților săi.

[nggallery id=2237]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova

Bogdan Ilea

Publicat

în

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova COMUNA GÂRBOVA, titular al proiectului „MODERNIZAREA SISTEMULUI DE SCURGERE A APEI PLUVIALE, SATUL RECIU, COMUNA GÂRBOVA, JUDEȚUL ALBA”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Alba, în cadrul procedurii de evaluare a impactului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea