FOTO, VIDEO. Călin Potor (PSD): Astăzi am votat pentru ca albaiulienilor să le fie mai bine

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Candidatul PSD la Primăria Alba Iulia, deputatul Călin Potor, a declarat, duminică, după ce a ieșit de la urne, că a votat pentru ca albaiulienilor să le fie mai bine.

Potor03Călin Potor a votat la ora 9.30, la Colegiul Tehnic ”Dorin Pavel” din Alba Iulia, în clădirea unde învață elevi de clasele I-VIII, candidatul PSD fiind însoțit de soție și de fiul său.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Acesta a afirmat că speră că locuitorii acestui municipiu își vor alege ”o echipă care poate să le garanteze o viteză maximă în drumul lor spre mai bine”.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

”Este firesc ca orice om care este legat de locurile în care s-a născut, în care a crescut și în care trăiește și are familia, să aibă o opțiune. Opțiunea lui va însemna dezvoltarea orașului pentru următorii patru ani și nu numai. Cred că viteza de dezvoltare a orașului nu este întotdeauna uniformă, depinde și de echipa care conduce orașul. Sper ca astăzi să găsim o echipă sau albaiulienii să-și aleagă o echipă care poate să le garanteze o viteză maximă în drumul lor spre mai bine, în drumul lor spre prosperitate și de ce nu, să le fie mult, mult mai bine de acum încolo”, a spus Potor.

La final, acesta a mulțumit albaiulienilor că ”dau dovadă de civism” și vin să-și aleagă candidații pentru consiliul local, județean și pentru funcția de primar. Potor a mulțumit și contracandidaților săi.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

2 Comentarii

ilie de la uzina 5 iunie 2016 at 13:30

Dupa declaratie inteleg ca a votat cu actualul edil.

mihai 5 iunie 2016 at 13:59

Saracul de el, asta nici nu stie la ce partid mai ii PDL,PNL sau PSD.Poate pana maine trece la ALDE.

Comentariile sunt oprite