Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ŞTIREA TA: Şmecher de Alba Iulia! Un şofer şi-a “înghesuit” maşina pe trotuarul din faţa Casei Judeţene de Pensii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Şoferul unui Volkswagen Golf şi-a parcat maşina pe trotuarul de pe strada Tudor Vladimirescu, din Alba Iulia. Acesta s-a „înghesuit” practic pe spaţiul destinat pietonilor şi nu autovehiculelor.

Maşina a fost parcată în faţa Casei Judeţene de Pensii, iar şoferul şi-a urcat “bolidul” pe trotuar, cel mai probabil pentru a nu încurca circulaţia, dar i-a blocat pe pietoni.

 Şoferii care îşi caută un loc de parcare în zona centru a oraşului au la dispoziţie o parcare modernă şi spaţioasă, mai tot timpul goală, dar în continuare se pare ca preferă să îşi lase autoturismele parcate în locuri nepermise.

Să fie din comoditate, lipsă de respect faţă de ceilalţi participanţi la trafic şi pietoni sau pur şi simplu indiferenţă, este întrebarea care a însoţit fotografia surprinsă de un cititor ziarulunirea.ro.

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA Un camion a derapat și a rămas blocat spre Roșia Montană. Șoferul ar fi greșit drumul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un camion a derapat și a rămas blocat spre Roșia Montană. Șoferul ar fi greșit drumul Un accident rutier a avut loc marți dimineața, în Apuseni. Un camion a derapat și a rămas blocat spre Roșia Montană. Citește și: Aventură încheiată cu dosar penal, în Apuseni: Doi minori au scăpat ca prin urechile acului, după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea