Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

Balosin Nicodim, albaiulianul care a dezvoltat cateva bussinesuri in mediul online

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Balosin Nicodim, albaiulianul care a dezvoltat cateva bussinesuri in mediul online.

BALOSIN NICODIM a dezvoltat cateva bussinesuri in mediul online, unde exista un flux foarte mare de creativitate si concept fiind un domeniul cu o dezvoltare accentuata. In domeniul vanzarilor online gradul de profit fiind foarte ridicat marii retaileri au intrat pe piata online din momentul in care anumite informatii au devenit publice sau au avut acces la rapoartele de vanzari a companiilor existente in mediul online.

Comertul online este avantajos deoarece categoriile de clienti carora te adresezi este mult mai mare deca intr-un magazin fizic, taxele de transport fiind foarte mici astfel incat vanzatorul suporta inclusiv contravaloarea transportului. In acelasi timp clientii care comanda online, reduc timpul alocat cumparaturilor si au acces la o baza mult mai mare de produse decat intr-un magazin fizic unde in cel mai bun caz gasim la raft in jur de 3000 de produse fata de aproximativ 500.000 de produse in stocul magazinului online.

Avantajele sunt net superioare deoarece la majortiatea produselor exista posibilitatea de a returna produsul *(in 15 zile lucratoare) in cazul in care clientul nu este multumit, ceea ce il determina si pe comerciant sa scoata de la vanzare anumite produse care nu corespund asteptarilor clientilor in cazul in care se fac returnari repetate pentru un anumit produs.

Un alt atu al unui magazin online este faptul ca preturile in mediul online sunt de cele mai multe ori cu pana la 50% mai mici decat in magazinele fizice, costurile de administrare a magazinelor online fiind mai mici, concurenta in mediul online fiind mare, toti competitorii se lupta sa isi transforme un client nou intr-un client permanent, oferind diverse vouchere si bonificatii precum si informari asupra unor pormotii existente.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Accident rutier pe Calea Moților în Alba Iulia. O mașină cu numere de Sibiu s-a aruncat într-o mașină staționată cu avariile pornite

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Accident rutier pe Calea Moților în Alba Iulia. O mașină cu numere de Sibiu s-a aruncat într-o mașină staționată cu avariile pornite Un accident s-a petrecut în miercuri, 1 mai, în jurul orei 12:00, pe Calea Moților. O mașină marca Suzuki cu numere de Sibiu s-a aruncat direct într-o mașină staționată cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea