Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Liga a 3-a, Metalurgistul Cugir – ASCO Filiași 4-0 (1-0) | Start cu dreptul pentru antrenorul Călin Moldovan

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir a învins categoric sub Drăgana pe ASCO Filiași, scor 4-0 (1-0), în etapa a 7-a a Ligii a 3-a, Metalurgistul Cugir - ASC Filiasi 151antrenorul Călin Moldovan debutând cu dreptul pe banca tehnică a grupării cugirene.

Veteranul Itu a deschis scorul în minutul 6, când lansat pe stânga, din 8 metri l-a învins pe portarul advers. În minutul 73, Cîrstean lansat excelent de Itu a șutat, din 10 metri, pe lângă portar, atacantul intrând în teren cu puține minute înainte. În minutul 81, o altă rezervă G. Goronea a finalizat elegant, cu un șut lobat, după ce a driblat și portarul. În minutul 85, Cîrstean a finalizat cu fentă un penalty obținut tot de el (faultat de Orban)

*Moldovan: „O victorie concludentă care ne dă speranțe”

Le mulțumesc jucătorilor că au înțeles mesajul din această săptămână, îi felicit pentru atitudine și seriozitate. Am realizat o victorie concludentă care ne dă speranțe pentru viitor. Mental, jucătorii erau afectați după eșecul de la Lugoj, dar există valoare individuală la nivelul Ligii a 3-a. Obiectivul nostru este să fim acolo sus„, a spus antrenorul Călin Moldovan.

*Cîrstean și G. Goronea, goluri din postura de rezerve

Prima repriză a fost dominată în mod copios de amfitrionii, ce au mai ratat ocazii importante prin I. Radu, Itu sau Tăban.

Oltenii l-au deranjat în rare rânduri pe Tiut, atacurile mărginindu-se la șuturi de la distanță. Singura ocazie reală a fost în minutul 85, când Tiut a intervenit în două rânduri în fața lui R. Moraru.

Metalurgistul: Tiut – Tăban, Goșa, Șt. Radu, Huțanu – L. Moldovan, M. Neagu (83, Necșulescu), Piko, Afrapt (87, Ghergar) – Itu/ cpt (73, G. Goronea), I. Radu (63, Cîrstean); rezerve Dragotă – Șuteu, Ghergar, Iovănescu.

ASCO Filiași: Lascu – Orban, N. Sandu, Lupu, Neacșu, Petcu (69, R. Moraru), N. Popescu, V. Georgescu, Mainerici, Bălă (78, Ștoiu), Pîrvuică. Rezerve Obeanu, Fruntelată, Duriță, Dicu. Antrenor Ionel Luță.

Avertismente: Piko (38)/ Lupu (36), Orban (85), Neacșu (92).

[nggallery id=1106]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea