Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

FOTO: INCENDIU la un fast-food aflat pe Bulevardul 1 Decembrie din Alba Iulia. Pompierii, chemați să intervină după ce încăperea a fost cuprinsă de un fum înecăcios

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

fum fast food alba iulia 1Pompierii din Alba Iulia au fost chemați să intervină, duminică după-amiaza, la un fast-food aflat pe Bulevardul 1 Decembrie din Alba Iulia, după ce un aparat de bucătărie s-a încins, iar încăperea a fost cuprinsă de un fum înecăcios.

Din primele date, ar fi vorba despre o friteuză din bucătărie, care s-ar fi încins. Speriați de un posibil incendiu, cei aflați în zonă au apelat la pompieri.

La fața locului s-a intervenit cu o autospecială de stins incendii și o ambulanță SMURD.

Potrivit ISU Alba, din fericire nimeni nu a fost rănit.

Comunicat ISU Alba: Detașamentul de pompieri Alba Iulia a intervenit în data de 15.05.2016, la ora 13.35, pe str. 1 Decembrie 1918 din municipiu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un aparat electric din bucatăria unui fast-food. Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de stins incendii și o ambulanță SMURD. Ca urmare a acestui incendiu, au ars o hotă electrică și instalația electrică aferentă aparatelor de gătit din bucătărie și s-a degradat un frigider.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noua metodă de calcul a salariului minim în România: Directiva cu noile criterii de stabilire care trebuie respectată

Bogdan Ilea

Publicat

în

Noua metodă de calcul a salariului minim în România: Directiva cu noile criterii de stabilire care trebuie respectată Ministerul Muncii elaborează o nouă formulă pentru stabilirea salariului minim brut garantat pe țară, care va lua în considerare puterea de cumpărare, nivelul câștigului salarial mediu brut și productivitatea muncii. Autoritățile încearcă să implementeze o Directivă europeană […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea