Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: Concert Aniversar Millenium C. Şapte ani de muzică şi prietenie sărbătoriţi sâmbătă la Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Sâmbătă, 18 februarie, începând cu ora 19,30,  trupa pop-rock,, Millenium C” va susține la Cugir,  Concertul  Aniversar Millenium C.
Formația inființată în anul 2010, este binecunoscută cugirenilor din participarea la  festivaluri precum Toamna cugireană, Festivalul național de folclor-Poiana cu goruni, Festivalul Tineretului sau evenimente locale desfășurate pe scena Casei de Cultură Cugir.

Trupa compusă din Vasile Palfi-chitară solo, voce, Camelia Bartalics-voce, Radu Paul-chitară bas, Atilla Doszlop- chitară solo, voce și   Vasile Oajdea-tobe, vă invită   să participați  la aniversarea a 7 ani de activitate, să sărbătoriți împreună ascultând frumoasele piese din repertoriul bogat, din diverse genuri muzicale precum pop, rock, blues, jazz, cover-uri începând din anii 1920.

,,Șapte ani de muzică, șapte ani de prietenie, șapte ani pe care dorim să-i sărbătorim frumos, alături de voi!”-acesta este mesajul trupei Millenium C pentru prietenii săi și iubitorii de muzică din Cugir.
Concertul va avea loc sâmbătă, la restaurantul Chic din Cugir.
[nggallery id=3412]

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Ofițerul de jandarmi Daniel Narița, noul președinte al Filialei Alba a ANCMRR din MAI

Unirea Ziarul

Publicat

în

Ofițerul de jandarmi Daniel Narița, noul președinte al Filialei Alba a ANCMRR din MAI Pensiunea Negrea din Ighiu a găzduit zilele trecute Conferința Județeană a Filialei „Avram Iancu” Alba a Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere din Ministerul Afacerilor Interne, printre punctele aflate pe ordinea de zi numărându-se alegerea noii conduceri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea