Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

FOTO Lovitură de teatru: Fostul viceprimar, Paul Voicu, a trecut la PSD și candidează pentru Consiliul Local

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Lovitură de teatru: Fostul viceprimar, Paul Voicu, a trecut la PSD și candidează pentru Consiliul Local

O adevărată lovitură de teatru a avut loc astăzi în politica locală, la depunerea listelor de candidații PSD pentru Primăria și Consiliul Local Alba Iulia.

Fostul viceprimar Paul Voicu, care a fost mulți ani mâna dreaptă a lui Mircea Hava, a trecut de la PNL la PSD și și-a depus candidatura pe listele social democraților pentru Consiliul Local Alba Iulia.

Potrivit informațiilor ziarulunirea.ro, Paul Voicu este numărul 2 pe lista PSD, după Voicu Vușcan. Contactat telefonic de ziarulunirea.ro, fostul viceprimar a confirmat că și-a depus candidatura pe lista PSD pentru Consiliul Local, dar nu a dorit să comenteze în alt fel transferul politic.

În schimb, Voicu Vușcan, candidatul PSD la Primăria Alba Iulia a declarat că: ”Am nevoie de oameni puternici, oameni cu experiență în administrație, iar Paul Voicu a demonstrat că știe administrație”.

”E oficial, sunt candidat la primărie! Pentru Alba Iulia și pentru oameni. Am spus-o încă din prima zi în care am decis să fac acest pas, sunt aici pentru a câștiga! Sunt aici ca să readucem orașul la o normalitate pe care a pierdut-o în ultimii patru ani. Apoi construim și apoi facem lucrurile cu cap!

Vreau să salut decizia lui Paul Voicu de a se alătura echipei și proiectului pentru Alba Iulia. Știu, vor fi unul și altul care se vor găsi să acuze, să condamne, să urle din toți rărunchii că traseim, că ciolan, că orice. Eu însă știu un lucru, unul pe care-l știu toți cetățenii din Alba Iulia: Paul Voicu este unul dintre cei mai buni oameni de administrație pe care-i avem în oraș!

E un fapt incontestabil! Mai mult decât atât, Paul Voicu este garanția că Primăria Alba Iulia va fi condusă eficient, că vom putea face ordine în haosul actual și că vom putea construi un viitor.

Repet, este despre oraș, despre administrație și despre viitor. Pe mine m-au făcut comunist oameni a căror existență a gravitat mereu în jurul unui salariu de la stat.

Pe Paul Voicu îl vor face traseist. Ne vor acuza și picta în fel și chip. Ne asumăm lucrul ăsta. Ni-l asumăm toți din această minunată echipă. Pentru că noi, la fel ca voi, oamenii acestui oraș, știm că nu este despre funcții, despre sinecuri, despre combinații și altele cele. Este despre orașul pe care-l iubim, este despre locul numit acasă, este despre viitor!

Pentru că viitorul este al nostru și trebuie să avem grijă de el!” a scris Voicu Vușcan pe facebook.

Transferul politic al lui Voicu este o lovitură pentru PNL Alba, mai ales că fostul viceprimar a făcut precampanie pentru acest partid.

2024, în politica din Alba a fost anul electoral al transferurilor politice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Mara Roman, rezultat remarcabil la Concursul de chimie ”Petru Poni”: Eleva de la Colegiul Tehnic ”I.D. Lăzărescu”, mențiune la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mara Roman, rezultat remarcabil la Concursul de chimie ”Petru Poni”: Eleva de la Colegiul Tehnic ”I.D. Lăzărescu”, mențiune la etapa națională Mara Roman a obținut un rezultat remarcabil la Concursul de chimie ”Petru Poni”, eleva de la Colegiul Tehnic ”I.D. Lăzărescu” obținând mențiune la etapa națională. Roman Mara este elevă în clasa a X-a, Economic, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea