Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: Coloană de mașini pe DN1, între Alba Iulia și Teiuș. Traficul este îngreunat de lucrările la drum

Mădălina Opriș

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

coloana11Traficul rutier s-a desfășurat cu dificultate, luni și marți la intrarea în Municipiul Alba Iulia dinspre Teiuș din cauza lucrărilor de reparații la suprafața carosabilă.

Circulația se desfășoară în condiții foarte dificile, cu atât mai mult cu cât nici măcar nu este semnalizat segmentul pe care se lucrează, șoferii trebuind să ghicească de ce se circulă cu dificultate.  Traficul este îngreunat semnificativ de lucrările de ”peticire” a drumului, de la ieșirea din Alba Iulia spre Cluj. În zonă s-a format o coloană de mașini de peste un kilometru, iar șoferii sunt din ce în ce mai nervoși din cauză că se avansează greu.

Lucrările se efectuează pe partea dreaptă a carosabilului, pe sensul de mers Alba Iulia-Teiuș astfel că cei care circulă pe acest tronson trebuie să aibă răbdare și să aștepte mai bine de 15 minute pentru a trece de zona unde se lucrează.

[nggallery id=2986]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț În seara 1 mai, 23:00, o mașină s-a răsturnat în Alba Iulia, pe strada Constantin Noica. Oamenii legi intervin pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin la un accident rutier de pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea