Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia. Tamponare între un autoturism și o dubiță, în cartierul Ampoi 3

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

O tamponare fără victime a avut loc, luni după-amiaza, în cartierul Ampoi 3 din Alba Iulia. Un autoturism marca VW și o dubiță au intrat în coliziune, cel mai probabil din cauza neacordării de prioritate.

Potrivit unui martor, șoferul mașinii VW ar fi ieșit de pe o stradă secundară dintre blocuri și ar fi lovit dubița care se deplasa pe strada Arieșului.

Accidentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale. Având în vedere faptul că este vorba doar despre o tamponare, cel mai probabil cei doi șoferi se vor înțelege pe cale amiabilă.

[nggallery id=4393]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Ultimele date despre cum se simte Florin Piersic: Actorul a fost reevaluat cardiologic și a început să meargă pe distanțe scurte

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ultimele date despre cum se simte Florin Piersic: Actorul a fost reevaluat cardiologic și a început să meargă pe distanțe scurte Reprezentanții Spitalului Foișor, unde este internat Florin Piersic, au oferit noi date despre starea de sănătate a actorului. Citește și: Proceduri de kinetoterapie și recuperare medicală începute de Florin Piersic. Informațiile transmise de medici […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea