Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Finala campionatului, CSM Târgovişte – Volei Alba Blaj 2-3, după un meci incredibil | Egalitate, suspansul continuă și titlul se decide la Blaj!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj a reușit să câștige al 4-lea meci al finalei mari, la Târgoviște, o victorie imensă, scor 3-2 (25-17, 20-25, 25-17, 21-25, 15-12). A fost un meci dramatic, tranșat la „tie break”. Suspansul și nebunia continuă, este 2-2 la „general” și titlul se decide la Blaj.

*Rotar: „Acum prima șansă la titlu este a noastră”

Prima șansă este a noastră. fetele au arătat caracter, iar acum vom juca cu titlul pe masă la Blaj. Dacă vom lua al doilea campionat, vom intra în istorie„, a precizat primarul Gheorghe Rotar.

*Sergiu Ștefănescu: „Trebuie să fim calmi, să nu lăsăm titlul să plece de la Blaj”

„Acum așteptăm ca toți suporterii să fie alături de noi, pentru a lua un titlu care este al Blajului, al întregului oraș. La Târgoviște s-a jucat cu cupa pe masă și șampania la rece, acum noi trebuie să fim calmi, lucizi, să jucăm fiecare punct cu determinare și să nu lăsăm titlul să plece de la Blaj”, a precizat președintele Sergiu Ștefănescu.

Volei Alba Blaj era obligată să câștige acest duel decisiv pentru a mai avea șanse la al doilea titlul consecutiv și a disputa meciul decisiv acasă, în fața suporterilor. Iar fetele lui Zakoc au luptat extraordinar pentru a reuși să se impună într-un meci epuizant, pe muchie de cuțit.

*În setul decisiv, nervii mai tari

Blajul a avut avantaj în setul decisiv, 8-4, dar gazdele s-au apropiat periculos la două puncte (7-9 și 9-11). Gazdele au o revenire periculoasă, strâng trei puncte la rând, dar Salaoru limpezește soarta meciului, ajungând la 13-10!

Campioana a dat dovadă de forță și fiind cu cuțitul la os s-a impus după o partidă epuizantă, ce a durat mai bine de două ore. Echipa lui Zakoc a condus în două rânduri, a fost egalată, dar Volei Alba Blaj a luptat admirabil până la capăt și a reușit să împingă finala, una dramatică, în meciul decisiv.

*Joi, în Sala „Timotei Cipariu” se decide titlul!

Joi, 5 mai în Sala „Timotei Cipariu”, de la ora 18.00 va fi ultima bătălie a unui război Blaj – Târgoviște, meci care va decide cine va fi campioana 2016.

S-a jucat cu titlul pe masă, CSM Târgoviște având 2-1 la „general” și șansa să desfacă șampania în cazul unui succes.

 

Au evoluat: Ana Grbac, Jovana Vesovic, Ivana Plchotova, Ioana Nemțanu, Dubravka Djuric, Adina Salaoru și Marina Vujovic (libero); au mai intrat Jelena Alajbeg, Anamaria Berdilă;  Denisa Viloiu, Vali Rusu, Adriana Bobi  (n-a prins lotul Leticia Boscacci).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea