Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Escrocheria de la Zlatna se repetă la Abrud? Mai mulți moți, cu bani în bancă, s-au trezit cu… datorii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mai multe persoane din zona Munților Apuseni, care au avut depuși bani la o unitate bancară din Abrud, semnalează pe rețelele de socializare și redacției ziarului ”Unirea” că s-au trezit cu… datorii.

Cazul nu ar fi unic în județul Alba, după cunoscuta escrocheria de la CEC Bank Zlatna, în urma căreia sute de persoane au rămas fără agoniseala de-o viață.

Citește și Escrocheria de la CEC Bank Zlatna: Cele două femei, care au păgubit peste 100 de persoane, reținute pentru 24 de ore

Situația de la Abrud este incertă la ora aceasta. Potrivit Poliției Alba, până miercuri (ora 16.00), nicio persoană nu a depus sesizare. Pe de altă parte, oamenii scriu pe rețele de socializare că s-au trezit cu datorii deși nu au luat niciodată credite.

Potrivit unor surse neoficiale, la unitatea bancară în cauză a fost demarată o anchetă internă, iar reprezentanții companiei se vor întâlni cu așa-zișii păgubiți vineri.

Spre exemplu, un cetățean ne-a semnalat că s-a trezit cu o datorie de 20.000 de lei, iar altul susține că nevasta lui, care avea un depozit, are acum o datorie de 15.000 de lei.

Oamenii susțin că în acest caz ar fi fost înșeșate 50 – 100 de persoane.

Revenim cu detalii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea