Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

După ce a fost reales președinte al PSD Alba, Ioan Dîrzu a cerut demisia lui Hava și Dumitrel: Sub conducerea lor, Alba a sărăcit, ei s-au îmbogățit

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Președintele reales al PSD Alba, deputatul Ioan Dîrzu, a cerut, joi, demisia primarului Mircea Hava și a președintelui Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, pentru incapacitate administrativă.   

Ioan Dirzu PSD Alba1Social-democrații din Alba și-au ales echipa de conducere. Conferința de Alegeri a PSD Alba s-a desfășurat, în 23 iulie, la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„Sunt convins că organizația noastră va câștiga viitoarele alegeri locale și va forma majoritatea în Consiliul Județean Alba. Am încredere că alături de noua echipa de conducere la nivel național condusă de Liviu Dragnea, Ardealul va deveni o prioritate pentru PSD. Măsurile adoptate de Guvernul Ponta vor avea un impact social, dar şi economic în viata de zi cu zi a tuturor locuitorilor judeţului Alba, devenind astfel cea mai bună şi eficientă guvernare pe care am avut-o în ultimii zece ani și ea se vede în buzunarele românilor. Alături de cei peste 2.500 noi colegi care au intrat în PSD  Alba în ultimul an și de echipa noastră performantă de aleși locali, putem să arătăm că social-democrații sunt cei care pot aduce bunăstare pentru cetățenii acestui județ. De aceea, cer public, până să fie goniți de oameni la alegeri, ca Mircea Hava și Ion Dumitrel să își dea demisia pentru că sunt incapabili să gestioneze administrativ județul. Sub conducerea lor Alba a sărăcit, iar ei s-au îmbogățit” a declarat președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu.

 

Deputatul Ioan Dîrzu ocupă funcția de președinte al Organizaţiei Judeţene Alba a PSD din anul 2008 şi a fost reales preşedinte cu unanimitate de voturi în cadrul Conferinței Organizației Județene a PSD Alba, care a avut loc joi, 23 iulie ac., în prezenţa a 550 de membri de partid, reprezentând organizaţiile PSD din  judeţul Alba.

În urma votului, noua echipă de conducere a PSD Alba este următoarea:

Președinte – Ioan Dîrzu

Președinte de onoare – Ioan Rus

Președinte executiv – Ioan Florea

Secretar executiv – Dorin Sandea

Trezorier – Vasile Mutu

Vicepreședinți: Gheorghe Damian; Marcela Dărămuş; Eugen Popa; Bogdan Medrea; Bogdan Cristea; Călin Andreş; Dănuț Bîrzan; Vasile Crişan; Horațiu Clepan; Romi Dragosin; Alexandru Dăncilă; Ovidiu Jidveian; Mirel Hălălai; Ioan Matei; Corneliu Mureşan; Cornel Napău; Virgil Nicolae Narița; Victor Negrescu; Florin Nistor; Ioan Pașca; Traian Ștefan Popa; Călin Potor; Mariana Rişteiu; Nicolae Simina; Nicolae Sîntimbrean; Liliana Tomoiagă; Mihail Trifa; Mircea Trifan; Radu Marcel Tuhuț. (V.N.)

Biroul de Presă al PSD Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea