Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

DUMINICĂ: ”Steaguri istorice din Republica Moldova”. Expoziție, la Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

afis 2015 expozitie de steaguri istoriceDuminică, 29 noiembrie 2015, ora 12.00, la Muzeul Național al Unirii Alba Iulia va fi vernisată expoziția ”Steaguri istorice din Republica Moldova”.

Cu această ocazie vor fi expuse 34 de replici după diferite steaguri istorice moldovenești. Între acestea amintim pe cele care provin din perioada domnitorului Ștefan cel Mare. De precizat că replicile aparțin colecționarului col. Petru Costin din Republica Moldova.

Expoziția va fi găzduită de muzeul albaiulian în perioada  29 noiembrie-31 decembrie 2015.

Manifestarea este organizată de Consiliul Județean Alba,  Primăria și Consiliul Raional Ialoveni, Camera de Comerț a Republicii Moldova, Centru de Cultură și Istorie Militară a Republicii Moldova, Muzeul Serviciului Vamal al Republicii Moldova și Muzeul Național al Unirii Alba Iulia. (A.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț În seara 1 mai, 23:00, o mașină s-a răsturnat în Alba Iulia, pe strada Constantin Noica. Oamenii legi intervin pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin la un accident rutier de pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea