Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Politică Administrație

Drept la replică. Direcția Silvică Alba: Suprafețele din comuna Ocoliș, pe care s-au identificat tăieri de arbori nemarcați, nu sunt în administrarea instituției, ci aparțin altor proprietari

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Direcția Silvică Alba transmite precizări în cazul sesizării privind tăierea de copaci nemarcați în pădurea din comuna Ocoliș.

Potrivit reprezentanților instituției, suprafețele respective nu sunt în administrarea Direcției Silvice, ci aparțin altor proprietari.

”Referitor la sesizarea de tăieri de arbori nemarcați în comuna Ocoliş,valea Tisei,Beliorii si Pociovaliștei vă informăm că suprafeţele pe care s-au identificat aceste tăieri nu sunt în administrarea Direcţiei Silvice Alba, ci aparţin altor proprietari cu care noi nu avem încheiate contracte de pază, prestări servicii silvice sau administrare.

În această situaţie, Direcţia Silvică Alba nu are competențe în realizarea anchetei, dar totuşi această sesizare am transmis-o IPJ Alba”, transmite Direcția Silvică Alba.

Reamintim că acest drept la replică a fost transmis în urma materialului apărut în data de 17 iunie pe ziarulunirea.ro, la rubrica Știrea ta.

Citiți și FOTO/ ŞTIREA TA: Copaci nemarcaţi tăiaţi în pădurea din comuna Ocoliş, Alba? Se solicită intervenția de URGENȚĂ a autorităților!

————————————

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa [email protected] sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Drumul comunal DC 195 Bucerdea Vinoasă, din comuna Ighiu, urmează să fie reabilitat: Licitația de peste 2,5 milioane de lei, lansată pe SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Drumul comunal DC 195 Bucerdea Vinoasă, din comuna Ighiu, urmează să fie reabilitat: Licitația de peste 2,5 milioane de lei, lansată pe SEAP Primăria comunei Ighiu a publicat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, proiectul numit „Reabilitare drum comunal DC 195 Bucerdea Vinoasa, comuna Ighiu, judetul Alba,” prin care se dorește reabilitarea drumului comunal DC […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea