Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Decorațiunile luminoase care ornează brazii de Crăciun pot reduce viteza wifi cu până la un sfert

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Oficiul britanic pentru comunicații (Ofcom) precizează că decorațiunile luminoase care ornează brazii de Crăciun pot încetini conexiunile internet fără fir și pot pierde până la un sfert din viteză.

craciunu din 21033Conexiunea wifi devine mai lentă sau se stabilește cu greutate, arată Ofcom într-un comunicat. „Lămpile și ghirlandele luminoase care împodobesc bradul de Crăciun pot influența negativ semnalul wifi din cămine. Aceste decorațiuni emit radiații electromagnetice care pot perturba rețelele wifi”, a afirmat miercuri un purtător de cuvânt al Ofcom. El adaugă că semnalul poate fi influențat și de prezența cuptoarelor cu microunde, a frigiderelor sau a wifi-ului vecin.

Teste realizate anul trecut în Statele Unite, într-o cameră ornată cu mai multe ghirlande de Crăciun, confirmă afirmațiile Ofcom, analizele dezvăluind că wifi avea o viteză mai mică cu până la 25%.

În cazul în care conexiunea nu funcționează la parametrii normali, soluția cea mai simplă și mai eficientă constă în schimbarea poziției router-ului, scrie Agerpres.

(V.N.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ITP 2024: Categoria de mașini care trebuie să aibă inspecția periodică făcută o dată la 6 luni. Noua lege a intrat în vigoare

Bogdan Ilea

Publicat

în

ITP 2024: Categoria de mașini care trebuie să aibă inspecția periodică făcută o dată la 6 luni. Noua lege a intrat în vigoare O inițiativă legislativă a fost promulgată recent de președintele Klaus Iohannis. Aceasta aduce modificări semnificative în ceea ce privește inspecția tehnică periodică pentru anumite categorii de mașini. Astfel, începând cu data de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea