Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Declarația de avere a lui Ion Dumitrel, unul dintre cei mai săraci președinți de consilii județene. Ce venituri a avut în 2014

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ion Dumitrel pare a fi unul dintre cei mai săraci președinți de consilii județene din România. Potrivit declarației sale de avere, acesta nu are terenuri, case de vacanță, spații comerciale, bijuterii, metale prețioase, obiecte de artă, de cult sau alte bunuri pe care oamenii de rând nu și le pot permite.

Ion DumitrelPreședintele CJ Alba a câștigat în 2014, de la serviciu, o indemnizația de 55.398 de lei, fiind plătit, lunar, cu 4.616 de lei. Soția sa, Zenaida, a câștigat, anul trecut, 82.608 de lei fiind angajată în Alba Iulia la S.C. APA CTTA S.A.

La capitolul bunuri imobile, Ion Dumitrel se pare că are doar un apartament, în suprafață de 68,47 mp, dobândit prin cumpărare în anul 2002, la care coproprietar este și soția lui.

Ion Dumitrel nu deține niciun bun mobil, însă la serviciu are la dispoziție un șofer și o Toyota Corolla.

Președintele CJ Alba are două depozite bancare: 35.047 de euro la Raiffeisen Bank, depozit pe care l-a deschis în 2009 și 21.896 de lei, la BCR, într-un depozit deschis în 2011. Acesta mai are, la Raiffeisen Bank, 18.825 de lei, bani pe care, probabil, îi ține pe card.

Citește și Băsescu: Dumitrel e un domn de excepție. Poate să-l scutere DNA-ul, nu curge din el niciun leu

Potrivit declarației de avere, Ion Dumitrel nu a dat bani împrumut, nu a primit cadouri, nu are datorii și nu a câștigat din jocuri de noroc. Acesta nu conduce nicio afacere, iar singurul venit este reprezentat de indemnizația de la CJ Alba.

Declarația a fost completată în 27 mai 2015 pentru anul 2014.

Citește și Declarația de avere a primarului Mircea Hava: Două terenuri, două case și 220.000 de lei în bănci. Cât a încasat de la Primăria Alba Iulia

Ion Dumitrel s-a născut în 20 martie 1958 la Brabova, județul Dolj, este căsătorit și are un copil. A studiat Facultatea de Mecanică TCM și știe limba rusă. Înainte să fie angrenat în activități politice, Ion Dumitrel a profesat ca și inginer la SC MECANICA Alba Iulia, la UJCM (ATCOM) Alba, PRODCOM SCCA Alba Iulia unde a fost șef de secție și la STGN Mediaș, Regionala Arad, sector Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii, construit la Alba Iulia, printr-o investiție de peste 3 milioane lei: A fost semnată autorizația de construire

Ziarul Unirea

Publicat

în

Complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii, construit la Alba Iulia, printr-o investiție de peste 3 milioane lei: A fost semnată autorizația de construire Un complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii va fi construit la Alba Iulia, Printr-o investiție de peste 3 milioane de lei. Vineri, 26 aprilie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea