Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CSU LPS Alba Iulia – CSM 2 Satu Mare 91-38 | Victorie facilă, a 5-a consecutivă, junioarele au ieşit la rampă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

csu-lps-alba-iulia-danzio-timisoara-2Victorie lejeră pentru CSU LPS Alba Iulia, în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918”, cu CSM Satu Mare 2, scor 91-38 (23-12, 21-8, 28-2, 19-16), al 5-lea succes consecutiv în Liga 1 pentru echipa condusă de Nicuşor Marcu.

Deşi lipsită de aportul a trei jucătoare de bază, Kelly Walter, Iuliana Petrifălean şi Florina Rusu – nu au evoluat din motive medicale, CSU LPS Alba Iulia s-au impus fără a forţa prea mult, ieşind la rampă tinerele Fleşer, Ivaşcu, Ţetcu sau Bobar.

Ţinând cont de dificultatea redusă a jocului, Nicuşor Marcu a preferat să o menajeze pe baschetbalista din USA, Kelly Walter, principala marcatoare a sezonului.

Echipa din Cetatea Marii Uniri nu a avut nicio emoţie în a câştiga al 5-lea joc la rând, conducând detaşat la pauza mare, scor 44-20, pentru ca al treilea parţial să fie cel mai dezechilibrat, cu oaspetele marcând numai două puncte!

Am pregătit cu atenţie acest meci, în condiţiile în care ao lipsit 3 jucătoare importante. Junioarele din efectiv au făcut poate cel mai bun meci la Liga 1 şi trebuie să le remarcăm din acest punct de vedere. Mă bucură faptul că tinerele din Alba Iulia cresc de la meci la meci. A rezultat a 5-a victorie, în urma unei prestaţii consistente”, a declarat Nicuşor Marcu.

Pentru CSU LPS Alba Iulia au înscris Andreea Fleşer – 16 puncte, Adina Ivaşcu – 15, Ionela Ţetcu – 14, Alexandra Bobar – 11, Georgiana Plăviţiu – 10, Teodora Petrescu şi Alexandra Boţan – câte 8, Iulia Taltabeţ – 6 şi Daniela Enache – 3, a mai jucat Ioana Olariu.

Următorul meci al pretendentei la promovarea în Liga Naţională se va desfăşura la Cluj, împotriva unui adversar dificil, echipa secundă a Universităţii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea