Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Circa 60 de familii dintr-un sat din Munții Apuseni, blocate din cauza troienelor de zăpadă care depășesc un metru și jumătate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Circa 60 de familii din satul Borlești, județul Alba, au rămas blocate, sâmbătă, din cauza zăpezii viscolite pe drumul de acces spre orașul Câmpeni, iar aproape 30 de pompieri, muncitori și voluntari intervin pentru deszăpezire.

UPDATE: Drumul a fost curățat. Citește și Drumul înzăpezit care a blocat 60 de familii din satul Borlești din Munții Apuseni, curățat după șapte ore

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

inzapezitiPotrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba, un drum dintre localitățile Certege și Borlești din Munții Apuseni, este blocat pcirca un kilometru, iar troienele depășesc în unele zone un metru și jumătate.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba, Alina Marescu, a declarat că 17 pompieri intervin cu două autospeciale.

”Circulația auto este blocată pe circa un kilometru. Oamenii pot circula pe jos. Pe o porțiune de un kilometru a viscolit mai tare zăpada și este blocat drumul. De la Pichetul Câmpeni a mers un ofițer cu 16 subofițeri cu două autospeciale”, a spus Alina Marescu.

Primarul orașului Câmpeni, Călin Andreș, de care aparțin cele două localități, a declarat că oamenii din Borlești nu pot ajunge cu mașini în Câmpeni, din cauza troienelor mari de zăpadă.

”Oamenii din Borlești au rămas blocați și nu pot ajunge cu mașini la Câmpeni. Am trimis, pentru deblocare, șase muncitori de la primărie și patru voluntari. Se intervine cu utilaje”, a spus Călin Andreș.

La ora transmiterii acestei știri, în cele două localități nu mai ningea. 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu Un apel umanitar a fost lansat pentru familia Doncea, originară din Apuseni. Oamenii au rămas fără un acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu violent. Citește și: FOTO Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea