Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Drumul înzăpezit care a blocat 60 de familii din satul Borlești din Munții Apuseni, curățat după șapte ore

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Drumul de acces spre Câmpeni, din Munții Apuseni, care a fost blocat, sâmbătă, pe circa un kilometru, din cauza zăpezii viscolite, care a depășit în unele zone un metru și jumătate, a fost curățat, aproape 30 de muncitori, pompieri și voluntari intervenind circa șapte ore cu utilaje și lopeți.

zapadaCirca 60 de familii din localitatea Borlești, care aparține de orașul Câmpeni, au fost izolate, sâmbătă, aproape toată ziua.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba, Alina Marescu, a declarat că 16 subofițeri și un ofițer au intervenit pentru deblocarea drumului dintre Certege şi Borleşti, care duce spre Câmpeni.

Alături de pompieri, cu utilaje și lopeți, au intervenit și șase muncitori, respectiv patru voluntari de la Primăria Câmpeni, a spus primarul acestui oraș, Călin Andreș.

Călin Andreș a declarat că zăpada a fost viscolită pe drumul de acces din localitatea Borlești, spre orașul Câmpeni, și a depășit un metru și jumătate în unele zone, circulația auto fiind astfel blocată.

Oamenii puteau circula pe jos, însă distanța dintre Borlești și Câmpeni este de circa șase kilometri, iar unii aveau nevoie să ajungă sâmbătă în oraș și au chemat autoritățile să intervină. Totodată, localnicii din Borlești se aprovizionează cu alimente din Câmpeni.

Nu au existat probleme medicale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MÂINE: Ioana Milculescu, concert la Alba Iulia în Spațiile Ryma. Solista trupei Subcarpați își lansează albumul de debut. Programul evenimentului

Bogdan Ilea

Publicat

în

MÂINE: Ioana Milculescu, concert la Alba Iulia în Spațiile Ryma. Solista trupei Subcarpați își lansează albumul de debut. Programul evenimentului Ioana Milculescu, solista trupei Subcrapați, va conerta mâine, 17 mai, în Spațiile Ryma, unde urmează să își lanseze albumul de debut. După spectacolul oferit de artistă, cunoscutul DJ Herodot urmează să continue distracția cu un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea