Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Călin Moldovan, noul antrenor al Metalurgistului Cugir!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Călin Moldovan (47 ani) a acceptat funcţia de antrenor principal al divizionarCalin Moldovan Metalurgistul Cugirei terţe Metalurgistul Cugir, formaţie părăsită zilele trecute de Marius Opric.

Oficialii cugireni s-au mișcat rapid, după ce Marius Opric a renunțat vineri, după jocul de la Lugoj, iar noul principal va fi luni la antrenament la Cugir, urmând să-l aibă secund tot pe Lucian Itu.

*Moldovan: „Vrem să promovăm”

Cunosc echipa știu că formează un grup valoros. Sper să facem treabă împreună. Încercăm să realizăm promovarea, să ne atingem obiectivul. Nu mi-e teamă că nu vom reuși, întrucât au trecut doar șase etape„, a menționat Călin Moldovan.

Citește și: Antrenorul Marius Opric s-a despărțit de Metalurgistul Cugir după eșecul de la Lugoj!

Moldovan a antrenat pe Luceafărul Oradea și s-a mai aflat în negocieri anul trecut cu gruparea de sub Drăgana, dar și în vară după problemele de sănătate întâmpinate de Cristian Coroian.

În situația dată, trebuia să ne mișcăm rapid. Îi mulțumim lui Marius Opric pentru că ne-a ajutat și sperăm că modificarea de pe banca tehnică să aducă un reviriment în planul rezultatelor. Așteptăm mai multe de la jucători și am încredere în Călin Moldovan, un antrenor tânăr, despre care avem referințe bune„, a spus președintele Ciprian Pahone.

În trecut, tehnicianul stabilit în Braşov a fost secundul unui alt ex-unirist Alexandru Pelici, atât la Forex Braşov cât şi la Arieşul Turda, iar până în vară a pregătit FC Zagon. Pe lista Cugirului s-a aflat și Sorin Bălu, care antrenează pe Nuova Mamma Mia Becicherecu Mic.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Viitorul Cluj 2-3 (1-0), în ultima rundă a turului în play-out | „Roș-albaștrii”, eșec după ce au condus cu 2-0!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eșec neverosimil pentru Metalurgistul Cugir, 2-3 (1-0) pe propriul teren cu Viitorul Cluj, asta după ce gazdele au condus cu 2-0 și au primit 3 goluri în actul secund în mai puțin de 10 minute În minutul 15, căpitanul gazdelor, Tudor Șaucă a deschis scorul (șut din voleu), iar Vitinha (60, reluare cu capul la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea