Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Atinge dosarul Microsoft şi judeţul Alba?

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deocamdată, aşa zisul dosar “Microsoft” zguduie Bucureştiul şi judeţul Neamţ (prin ilustrul sau reprezentant Pinalti). Poate atinge acest dosar şi judeţul Alba? Nu pare probabil dar este de datoria noastră să semnalăm două coincidenţe.

În primul rând, avocatul Boştină, în declaraţia pe care a dat-o la DNA, şi citată de către Realitatea TV în 28 octombrie 2014 la “Jocuri de putere”, înşiruie o listă lungă de nume ale unor persoane care au făcut presiuni pentru derularea contractului Microsoft între care Boştină se referă şi la o persoană de la SGG “fost prefect de Alba al cărui nume nu mai mi-l amintesc”. Oricum, această persoană, probabil fost prefect de Alba, a jucat un rol periferic dar tot a făcut parte din “distribuţie”. Poate DNA-ul o să clarifice acest aspect.

A doua coincidenţă ne-a sărit în ochi ieri, când s-a aflat că un grup impresionant de denunţători în dosarul Microsoft s-ar fi adunat în taină într-o clădire din Bucureşti, aşa cum afirmă cancan.ro. Evident, aceste persone au venit cu maşinile personale care de care mai scumpe. Una dintre maşini este înmatriculată în Alba, este o maşină foarte luxoasă şi poartă numărul AB(******) şi pare a fi fost folosită de către Dinu Pescariu, persoană care s-a autodenunţat că a intemediat zeci de milioane de euro ca mită. Se pare că Dinu Pescariu vizitează destul de des judeţul Alba şi mai ales terenul de golf de la Pianu. O fi câştigat maşina la cărţi, la golf, o fi cumpărat-o sau a primit-o la schimb cu ceva, o fi maşina unei alte persoane? O simplă întrebare a procurorilor de la DNA şi o verificare a persoanei pe numele căreia a fost înmatriculată maşina ar putea duce la nişte răspunsuri clarificante. Inofensive sau explozive. Nimeni nu ştie deocamdată.

În fotografia alăturată (sursa cancan.ro) se poate admira maşina de Alba în splendoarea ei şi se pare că Dinu Pescariu se apropie de ea, ca să se urce la volan.

Cine este fostul prefect de Alba? Este o greşeală a avocatului Boştină?

Calin Olimpiu
FOTO: cancan.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea