Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Astăzi, ora 18.00, în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918” CSU Alba Iulia – Sepsi SIC Sf. Gheorghe, al treilea meci al finalei de baschet feminin | Titlul merge în Covasna, dacă echipa lui Popov nu învinge

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Calificată în premieră în finala mare a Ligii Naţionale de baschet feminin, CSU Alba Iulia dispută astăzi, la ora 18.00, al treilea joc al ultimului act, în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918”, cu Sepsi SIC Sf. Gheorghe. Pentru formaţia lui Popov, situaţia este foarte simplă: trebuie să câştige, pentru a continua cursa spre trofeu şi astfel să mai joace şi partida de mâine, în caz contrar sezonul încheindu-se. „Încercăm să facem un joc cât mai bun şi să câştigăm un meci. Va fi extrem de dificil, dar ne vom lupta până la capăt pentru şansele noastre”, a anticipat preşedintele Bogdan Duma.

*Dacă învinge, Sepsi celebrează primul titlu!

Cu avantajul celor două succese repurtate săptămâna trecută, 82-57 şi 64-50, echipa lui Zoran Mikes poate celebra cucerirea primului campionat tocmai la Alba Iulia, la meci anunţându-şi prezenţa în jur de 30 de suporteri din Covasna. Pe de altă parte şi Galeria „Gruppo Arnsberg” promite spectacol (dar şi mesaje speciale), astfel că se anunţă o seară fierbinte la Alba Iulia. Considerată favorită înaintea duelului pentru trofeu, Sepsi are şi ascendentul moral împotriva oponentelor, în condiţiile în care are 9 victorii consecutive cu CSU Alba Iulia în ultimul an şi jumătate. Din  distribuţia gazdelor vor absenta în continuare Abel şi Uiuiu – accidentate, plus Dyer – în conflict cu clubul. Programul oficial al finalei mai cuprinde jocuri în 30 martie, la Alba Iulia, respectiv 3 aprilie, la Sf. Gheorghe, dar acestea sunt dependente 100 la sută de victoria care trebuie obţinută în această seară de echipa condusă de Miroslav Popov.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea