Astăzi, ora 18.00, în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918” CSU Alba Iulia – Sepsi SIC Sf. Gheorghe, al treilea meci al finalei de baschet feminin | Titlul merge în Covasna, dacă echipa lui Popov nu învinge

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Calificată în premieră în finala mare a Ligii Naţionale de baschet feminin, CSU Alba Iulia dispută astăzi, la ora 18.00, al treilea joc al ultimului act, în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918”, cu Sepsi SIC Sf. Gheorghe. Pentru formaţia lui Popov, situaţia este foarte simplă: trebuie să câştige, pentru a continua cursa spre trofeu şi astfel să mai joace şi partida de mâine, în caz contrar sezonul încheindu-se. „Încercăm să facem un joc cât mai bun şi să câştigăm un meci. Va fi extrem de dificil, dar ne vom lupta până la capăt pentru şansele noastre”, a anticipat preşedintele Bogdan Duma.

*Dacă învinge, Sepsi celebrează primul titlu!

Cu avantajul celor două succese repurtate săptămâna trecută, 82-57 şi 64-50, echipa lui Zoran Mikes poate celebra cucerirea primului campionat tocmai la Alba Iulia, la meci anunţându-şi prezenţa în jur de 30 de suporteri din Covasna. Pe de altă parte şi Galeria „Gruppo Arnsberg” promite spectacol (dar şi mesaje speciale), astfel că se anunţă o seară fierbinte la Alba Iulia. Considerată favorită înaintea duelului pentru trofeu, Sepsi are şi ascendentul moral împotriva oponentelor, în condiţiile în care are 9 victorii consecutive cu CSU Alba Iulia în ultimul an şi jumătate. Din  distribuţia gazdelor vor absenta în continuare Abel şi Uiuiu – accidentate, plus Dyer – în conflict cu clubul. Programul oficial al finalei mai cuprinde jocuri în 30 martie, la Alba Iulia, respectiv 3 aprilie, la Sf. Gheorghe, dar acestea sunt dependente 100 la sută de victoria care trebuie obţinută în această seară de echipa condusă de Miroslav Popov.

USR - Alegeri parlamentare 2020

 

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Dan HENEGAR