Rămâi conectat

Ştirea zilei

APA CTTA Alba vizează creșterea prețurilor la apă potabilă și canalizare. Majorările, supuse la vot în Consiliul Județean

Ziarul Unirea

Publicat

în

Furnizorul de servicii apă și canal, SC APA CTTA Alba, propune creșterea prețurilor la apă potabilă și canalizare, iar consilierii județeni vor supune la vot, în ședința ordinară din 24 august, această măsură.

In conformitate cu propunerea înaintată de către operatorul regional SC APA CTTA SA, modificările sunt:

  1. Apǎ potabilǎ – preț de livrare (preț unic pentru toate localitǎțile ȋn care SC APA CTTA SA Alba, ca operator regional, distribuie apǎ potabilǎ, prin sucursalele sale)

Preț/tarif Actual – lei/mc- 3,01 de lei;

Preț/tarif propus – lei/mc-  3,14 de lei.

  1. Canalizare – tarif (tarif unic pentru toate localitǎțile ȋn care SC APA CTTA SA Alba, ca operator regioonal, colecteazǎ apele uzate menajere şi cele pluviale, prin sucursalele sale)

Preț/tarif Actual – lei/mc – 2,86 de lei;

Preț/tarif propus – lei/mc – 3,18 de lei.

Tarif fără TVA

”Propunerea Asociației ”Apa Alba” ține cont de Strategia de tarifare pentru serviciile de apǎ şi apǎ uzatǎ furnizate de operatorul regional SC APA CTTA SA Alba pentru perioada 2017 – 2022, aprobatǎ prin Hotǎrârea Consiliului Județean Alba cu nr. 219 din 29 decembrie 2014 precum şi de membrii asociației prin hotarâri ale consiliilor locale şi de asemenea aprobatǎ prin hotǎrârea Adunǎrii generale a Asociației Apa Alba nr. 13/31.08.2016, strategie care nu a fost aplicatǎ pânǎ ȋn acest moment”, se arată în proiect.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș

Ioana Neag

Publicat

în

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș Bibliotecarul hunedorean Avram Iancu, a navigat 87 de km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș, la invitația lectorului universitar Horea Nascu. ”Crăișorul apelor”, așa cum a fost numit în urma performanțelor sale, Avram Iancu s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea