Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Alexandru Macaiet, premiul I la Cupa Simeriei la șah, la categoria sub 8 ani; Răzvan Burja-Udrea, pe locul 3, la sub 12 ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

De curand a avut loc la Simeria editia a 2-a a Cupei Simeria la sah, un turneu care reunit la start 43 de jucatori din judetele Alba, Arad, Hundoara, Sibiu si municipiul Bucuresti. Particiantii au evoluat in doua sectiuni, una rezervata seniorilor si juniorilor peste 12 ani si alta pentru copii sub 12 ani.

In turneul seniorilor, experimentatul candidat de maestru Vasile Maxim Georgescu (Clubul Municipal de Sah Alba Iulia) a dominat clar turneul, impunandu-se cu 5 puncte din 6 partide jucate. Pe podium au mai urcat Samuel Butusina (Vados Arad) si Eduard Berechet (CS Mihai Viteazu Vulcan), ambii cu cate 4,5 puncte. Juniorul albaiulian Ianis Tarciuc (11 ani) a incheiat concursul cu 3,5 puncte, un rezultat bun, dar sub posibilitatile sale.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

O evolutie buna au avut si juniorii albaiulieni care au evoluat in sectiunea pentru copii sub 12 ani. Razvan Burja-Udrea (Clubul Muncipal de Sah Alba Iulia) s-a clasat pe locul 3 cu 4 puncte din 5 jocuri, fiind devansat de Iris Antal si Razvan Raducu (ambii de la Clubul de Sah Deva), in timp ce George Plesa (Clubul Muncipal de Sah Alba Iulia) s-a clasat pe locul 4. Mezinul delegatiei albaiulieni, Alexandru Macaiet (6 ani), a obtinut premiul 1 intre copiii sub 8 ani, in timp ce premiul 3 la aceasta categorie de varsta a fost obtinut de Stefan Opris, un talentat junior bucurestean care isi petrece vacanta de vara la bunicii sai albaiulieni si se pregateste la Clubul Municipal de Sah Alba Iulia.

Urmatoarea competitie sahista va avea loc la Clubul CAR Teius, sambata 26 august incepand cu orele 8, evenimentul fiind inclus in programul Zilelor Orasului Teius. La turneu pot participa iubitori ai sahului de orice varstă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea