Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Ziua spânzuraţilor

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

lLuni, la ora 9,29, Poliţia Oraşului Zlatna a fost sesizată prin Serviciul Naţional de Apeluri de Urgenţă 112  că un tânăr a fost găsit spânzurat în pădure, în locul numit „Tilie”. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Oraşului Zlatna care a identificat cadavrul lui C. C. C., de 31 de ani, din oraşul Zlatna, judeţul Alba, care era spânzurat cu o sfoară de creanga unui arbore. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Judeţean Alba
lÎn aceeaşi zi, la ora 21, 40, Poliţia Oraşului Câmpeni a fost sesizată că un bărbat a fost găsit spânzurat în locul numit „Faţa Abrudului”. Poliţiştii l-au identificat ca fiind P.D., în vârstă de 44 de ani, din oraşul Câmpeni. În urma necropsierii cadavrului de către medicul legist din cadrul Serviciului  Medico-Legal Alba, a fost stabilită cauza decesului, aceasta fiind „asfixie mecanică prin spânzurare”.
lIeri, la ora 5.00, Poliţia Ocna Mureş a fost sesizată despre faptul că în Colonia „Peste Mureş”, se află cadavrul unei persoane. Echipa operativă deplasată la faţa locului a constatat că persoana decedată este R. I., de 52 de ani, din Ocna Mureş. Decedatul a fost găsit culcat lângă un stâlp de la reţeaua electrică, cu faţa lipită de sol şi prezenta leziuni la nivelul feţei. La examinarea sumară nu prezenta alte vătămări. Cadavrul a fost depus la morga fostului spital din Ocna Mureş în vederea efectuării necropsiei, pentru a se stabili cauzele şi împrejurările în care a intervenit decesul.
Nicoleta IDITA-TOMUŢA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea