Rămâi conectat

Actualitate

Ziua Poliției Române – Programul manifestărilor organizate de IPJ Alba

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ziua de 25 martie a fiecărui an a fost desemnată prin lege Ziua Poliţiei Române iar alegerea acestei date este legată de simbolul creştin al Bunei Vestiri, aflat pe primul steag al Marii Agii din anul 1822, simbol ce a fost preluat şi pe actualul drapel al Poliţiei Române.

„A devenit deja o tradiţie ca, în contextul aniversării Zilei Poliţiei Române, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba să organizeze activităţi educative şi cultural sportive care se vor desfășura şi în acest an, pe parcursul mai multor zile.

Astfel, potrivit calendarului manifestărilor, în perioada 14 – 25 martie, poliţiştii din Alba vor organiza întâlniri cu preşcolarii şi elevii în cadrul cărora vor fi abordate teme de privind reducerea riscului de victimizare din infracțiuni şi accidente rutiere precum şi pregătirea antiinfracţională.

Pentru zilele de 15,18, 19 şi 20 martie, au fost planificate concursuri de şah, tenis de masă, tenis cu piciorul, bawling, talere, fotbal, tenis de câmp şi biliard.

Miercuri, 20 martie, între orele 10,00 şi 13,00, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba va fi  organizată „ZIUA PORŢILOR DESCHISE”, când, toţi cei vor dori să ne viziteze vor putea afla mai multe despre atribuţiile poliţiei în ansamblu dar şi aspecte specifice fiecărui serviciu, compartiment sau birou în parte. Nu vor lipsi surprizele ce vor fi dedicate în special celor mai mici dintre vizitatorii noşti.

Tot în data de  20 martie, începând cu ora 14,00, în Poligonul Miceşti, va avea loc concursul de tir între poliţiştii din structurile inspectoratului şi Cupa presei la tir la care sunt invitaţi să participe toţi jurnaliştii acreditaţi la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba.

Ziua de 22 martie va fi dedicată competiţiei fotbalistice organizată la Sebeş şi la care vor participa echipe din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba şi alte 15 instituţii de colaborare iar pentru data de 23.03.2013 este planificat Concursul de Îndemânare în Conducere, organizat cu sprijinul Clubului Sportiv Auto Fairplay şi care se va desfăşura, începând cu ora 11,00, în parcarea Stadionului Cetate din Alba Iulia.

Luni, 25.03.2013, începând cu ora 10,00, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, se va desfăşura şedinţa festivă cu participarea conducerii inspectoratului şi a cadrelor din toate structurile.

Organizarea acestor manifestări este posibilă şi datorită sprijinului de care Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba beneficiază din partea Asociaţiilor Apulum Pol şi Dinamo precum şi a Corpului Naţional al Poliţiştilor Alba şi a Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor – Regiunea I Alba”, se arată în comunicatul remis presei de IPJ Alba.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea