Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Ziua Jandarmeriei Române, sărbătorită la Alba Iulia printr-o ceremonie militară, în 3 aprilie, în Piața Tricolorului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ziua Jandarmeriei Române 2017, sărbătorită la Alba Iulia printr-o ceremonie militară, în 3 aprilie, în Piața Tricolorului

În fiecare an, în 3 aprilie, se sărbătoreşte Ziua Jandarmeriei Române, una dintre instituţiile profesioniste şi credibile de apărare a statului de drept, care are ca misiune prioritară asigurarea şi restabilirea ordinii şi liniştii publice pe întreg teritoriul României.

Pentru marcarea celor 167 de ani de existenţă a Jandarmeriei Române, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Alba va organiza luni, 3 aprilie a.c. o ceremonie militară la care vor participa reprezentanţi ai tuturor structurilor instituţiei (comandament, structuri mobile, structuri montane etc.)

Evenimentul va avea loc în Piaţa Tricolorului din municipiul Alba – Iulia (în faţa Catedralei Reîntregirii Neamului) începând cu ora 12.00.

Ca în fiecare an, adresăm invitaţia tuturor cetăţenilor să participe într-un număr cât mai mare la această activitate şi apreciem că este un bun prilej pentru a cunoaşte domeniul de activitate al jandarmilor, de a se convinge de deschiderea Jandarmeriei Alba faţă de societatea civilă şi de a-şi consolida încrederea în această instituţie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea