Rămâi conectat

Curier Județean

Ziua Internațională a Holocaustului va fi comemorată în școlile din Alba Iulia: Expoziții, dezbateri, prezentări și concursuri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Holocaust01Ziua Internațională a Holocaustului va fi comemorată marți, 27 ianuarie 2015, în cel puțin trei școli din Alba Iulia: Colegiul Economic ”Dionisie Pop Marțian”, Colegiul ”HCC” și Liceul cu Program Sportiv.

Evenimentul ”O tragedie a secolului XX: Holocaustul” a ajuns la a XII-a ediție, prilej cu care vor fi organizate, la școlile sus menționate, între orele 8.00 – 12.00, sesiuni de referate, vizionări și dezbateri de filme, expoziții, concursuri de afișe, și alte prezentări dedicate comemorării Holocaustului.

Citește și Ziua Internațională de Comemorare a Holocaustului

De la ora 12.00 până la ora 14.00 elevii vor face o vizită la Cimitirul evreiesc și la Sinagoga din Alba Iulia unde vor avea loc discuții pe marginea documentelor din fondul Serviciului Arhivelor Alba.

De la ora 14.00, la Sala Unirii din Alba Iulia, are loc o întâlnire cu Lia Borza, reprezentanta comunității evreiești din Alba Iulia, respectiv expoziții și ateliere de lectură pe tema Holocaustului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea