Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Valentine’s day- Ziua Îndrăgostiţilor: Idei de cadouri inedite pentru EA. Ce surpriză îi poți face iubitei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Valentine’s day – Ziua Îndrăgostiţilor: Idei de cadouri inedite pentru iubită (EA). Ce surpriză îi poți face iubitei

“Ziua îndrăgostiţilor” este sărbătorită în fiecare an pe 14 februarie în majoritatea ţărilor lumii. Este un prilej pentru a oferi cadouri inedite și a face surprize, în ziua în care se sărbătoreşte cel mai spectaculos sentiment cu care divinitatea ne-a binecuvântat.

O zi în care ne amintim să spunem “te iubesc”, să mulţumim pentru că suntem iubiţi sau să iertăm în numele iubirii. Şi nu în ultimul rând, un prilej pentru cadouri-surpriză şi pentru oferit în dar unele dintre cele mai frumoase flori (aviz bărbaţilor care îşi amintesc doar în acestă zi să cumpere flori).

Citește și: Mesaje de ziua îndrăgostiţilor. Cele mai frumoase texte și statusuri cu SMS-uri haioase de de Valentine’s Day (Sfantul Valentin)

Importată de români şi adaptată cu mult mai mare fast decât sărbătoarea tradiţională, blamată de naţionalişti, dar apreciată de cei mai mulţi, tradiţia Sfântului Valentin ne pune pe toţi în alertă.

Bărbaţii aleargă haotic în căutarea unui cadou autentic, iar femeile îşi doresc să îşi suprindă iubiţi sau soţii. Prinşi într-o relaţie de scurt timp sau maturizaţi într-o relaţie de lungă durată, atât noi cât şi ei, ne dorim cadoul care să se plieze perfect pe dorinţele celuilalt.

Pentru început, vă aducem la cunoştinţă câteva cadouri pe care le puteţi reinventa sau chiar descoperi pentru prima oară.

Citește și: Mesaje de valentine’s day • SMS -uri de ziua îndrăgostiţilor. Declaraţi de dragoste de Valentine `s Day. Mesaje haiose de Sfântul Valentin

Cadouri pentru ea:

1.    Adu un bucătar acasă şi lasă-l să gătească pentru iubita ta – numai aşa se  poate simţi – măcar o dată într-un an – cu adevarat răsfăţată.

2.    Fă-i o declaraţie în public; poate la cinema înainte de începerea filmului scrie-i pe ecran cât de mult o iubeşti.

3.    Oferă-i în dar un weekend întreg la spa sau un masaj de relaxare în doi.

4.    Du-o într-un pub unde se ascultă numai un gen de muzică (acel gen care o relaxează şi o face fericită) sau la un restaurant cu mâncare specifică unei regiuni care o încântă.

5.    Invit-o la teatru sau la operă – dacă e una dintre pasiunile ei – iar tu nu o asculţi niciodată când îţi spune că îşi doreşte să mergeţi măcar o dată la un spectacol cu actorii ei favoriţi.

6.    O zi întreagă la shopping, fără să se gândească la preţuri sau reduceri.

7.    “Valentine’s Day” este cel mai bun prilej pentru o cerere în căsătorie ca-n poveşti.

8.    Cumpără-i cea mai nouă carte pe care nu şi-a cumpărat-o încă, dar şi-o doreşte.

9.    Dacă nu ai un buget limitat, organizează-i o cină romantică în Turnul Eiffel sau o noapte în Praga.

10.  Îi plac câinii, dar nu are încă unul – cumpără-i un căţelus viu şi pune-l printre alţii de pluş în camera ei, dis-de-dimineaţă.

11.  E pasionată de dulciuri? Fie du-o la o cofetărie recunoscută pentru deliciile rafinate, fie cumpără-i multe dulciuri şi oferă-i-le în dar.

12.  Sunteţi două firi joviale şi apreciaţi umorul-ironia? În cazul acesta îi poţi desena câteva imagini comice care să ilustreze obiceiuri sau întâmplări din viaţa ei şi ascunde-le prin casă.

13. Dacă vrei să fii cu totul şi cu totul special şi nu te mulţumeşte nimic din ce am spus mai sus, cumpără-i florile preferate cu o zi înainte şi declară-i (pe un bileţel sau faţă în faţă) că numai o femeie specială primeşte flori înainte de “Valentin’s Day”.

14.  Ar vrea mai mult decât orice altceva să meargă la un concert? Atunci nu ezita să cumperi bilete la un concert exact de “Ziua îndrăgostiţilor”.

15. O ultimă idee care să te inspire (dar nu mai puţin importantă decât celelalte) este valabilă numai dacă cea căreia i-ai dăruit inima iubeşte mult florile. Dacă da, nu mai sta pe gânduri şi cumpără cât de multe flori poţi, aşează-le în vaze şi pune-le peste tot în camera ei, înainte să se trezească și transmite-i mesaje de Valentine’s Day.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

29 Martie: România a devenit membru NATO, alături de alte șase țări din Europa de Est

Bogdan Ilea

Publicat

în

29 Martie: România a devenit membru NATO, alături de alte șase țări din Europa de Est La 29 martie 2004, cele șapte state invitate la Summit-ul NATO de la Praga să devină membre ale Alianței (Bulgaria, Estonia, Letonia, Lituania, Romania, Slovacia, Slovenia), printre care și România, au depus instrumentele de aderare la Departamentul de Stat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea