Rămâi conectat

Ştirea zilei

ziarulunirea.ro – cel mai citit site de știri din Alba și în ziua alegerilor prezidențiale!

Ziarul Unirea

Publicat

în

*În 2 noiembrie 2014, număr triplu de vizitatori unici față de site-ul clasat pe locul doi pe județ

trafic.roSite-ul www.ziarulunirea.ro a fost principala sursă de informare a utilizatorilor de internet din Alba, atât în 2 noiembrie – ziua alegerilor prezidențiale, cât și în următoarea zi. Iar asta nu o spunem doar noi, o dovedesc statisticile înregistrate de trafic.ro

Cu o cifră de 24.960 de vizitatori unici și 55.229 de afișări, în ziua alegerilor s-a realizat un număr triplu față de numărul de unici și numărul afișărilor înregistrate de al doilea site ca importanță din județ (7.447 de unici și 17.391 de afișări).

Interesul cititorilor pentru informațiile oferite de noi a fost și mai mare în 3 noiembrie – ziua în care au apărut primele rezultate ale alegerilor, când s-au înregistrat 34.544 de vizitatori unici și 84.320 de afișări, mult peste numărul înregistrat de ceilalți, respectiv 14.082 vizitatori unici și 32.89 de afișări.

Și asta pentru că cititorii s-au obișnuit ca reporterii noștri să se afle întotdeauna la locul potrivit, în momentul potrivit, și au știut că aici pot găsi la timp toate informațiile de care au nevoie, începând de la prezența la vot sau declarații ale liderilor politici din Alba, până la rezultatele după numărătoarea paralelă a partidelor și apoi rezultatele oficiale, transmise de Biroul Electoral Județean.

Noul ”vârf” de trafic confirmă faptul că tot mai mulți cititori știu că aducem zilnic în atenție, cu promptitudine, toate evenimentele și informațiile importante din județ. Același trend ascendent se constată și în cazul ediției tipărite a Ziarului Unirea care în ultimele două luni și-a mărit numărul de abonați, în contradicție cu scăderile de tiraje pe care presa scrisă le înregistrează la nivel național.

Pentru toate acestea le mulțumim celor care ne duc în casele lor, pe hârtie, pe ecranele calculatoarelor și, mai nou, pe calea undelor – prin Radio Unirea, și le promitem că vom păstra același ritm alert și aceeași seriozitate în misiunea noastră de a-i informa corect și rapid.

www.ziarulunirea.ro aparține firmei Unirea Pres care editează și cel mai important cotidian al județului – ziarul Unirea, cu un tiraj de peste 19.000 de exemplare și aproape 60.000 de cititori pe ediție. De câteva luni Unirea Pres deține și cel mai nou radio din județ – Radio Unirea – cu formatul orientat pe 60% ştiri din toate domeniile şi 40% muzică, în a cărui grilă de programe se întâlnesc elementele principale care atrag audienţa publicului ascultator cu varsta de peste 30 ani: programe de ştiri din judeţ, emisiuni specializate şi talk-show-uri.

Publicația www.ziarulunirea.ro, Radio Unirea și cotidianul Unirea au un conținut diferit și echipe de jurnaliști diferite, astfel încât să acopere toate domeniile de interes pentru cititori și ascultători, iar informația să ajungă atât în orașe dar și în toate colțurile județului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea