Rămâi conectat

Curier Județean

Zece tineri din județul Alba admiși la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” din Cluj-Napoca

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Zece tineri din județul Alba, trei fete și șapte băieți, au fost declarați admiși în urma susținerii concursului de admitere la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” din Cluj-Napoca.

Doi dintre aceștia, respectiv Rodean Andreea și Sărmasiu Andrei, au obținut punctaje foarte bune, clasându-se în primii zece admiși.

admitere politiePentru cele 120 de locuri pentru români s-au luptat 450 de candidați din întrega țară. Atât locuri alocate minorității rome, cât și cele ă rezervate altor minorități etnice au fost ocupate.

Concursul din 11 septembrie a constat într-o proba scrisă de verificare a cunoștințelor de limba română și o limbă străină (limba engleză sau franceză). În total, 125 de tineri, 47 de fete și 78 de băieți, au reușit să își vadă numele pe lista celor admiși.

Repartizați în funcție de județele din care provin, 19 sunt din județul Cluj, 17 din județul Sălaj, 15 din Maramureș, 14 din Bihor, 13 din Bistrița-Năsăud, 10 din Alba, 9 din Suceava, câte 5 din județele Hunedoara și Mureș, câte 3 din Arad, Botoșani și Gorj, câte 2 din Caraș-Severin, Neamț și Timișoara, respectiv câte unul din județele Brașov, Satu Mare și Vâlcea. (BP)

 

Candidații din Alba admiși la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” din Cluj-Napoca și locul pe care s-au clasat în funcție de punctajul obținut:

  1. RODEAN ANDREEA-DANIELA,
  2. SARMASIU ANDREI-STEFAN
  3. BELEI MADALIN-CORNEL
  4. MACARIE DANIELA
  5. Bleza Augustin
  6. Rabulea Andrei-Ioan

76.Vlazan Razvan

  1. Ciucusan Ioan

95.Vaida Andreea-Alexandra

  1. Mates Cristian

 

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

15 mai: „Ziua Familiei” 2024 la Aiud. Familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite în cadrul evenimentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

15 mai: „Ziua Familiei” 2024 la Aiud. Familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite în cadrul evenimentului Primăria municipiului Aiud organizează în data de 15 mai 2024 evenimentul „Ziua Familiei”, în cadrul căruia vor fi sărbătorite familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie în anul 2024. Citește și: Ziua Familiei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea