Rămâi conectat

Curier Județean

Xeo și Xeo Academy, gest de recunoștință față de medicii și asistentele din Centrele de Vaccinare din Alba Iulia. Au oferit flori printate 3D personalului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

De 8 Martie sărbătorim femeile de pretutindeni și le suntem recunoscători că sunt mereu prezente în viețile noastre, iar echipele de robotică, Xeo și Xeo Academy,de la Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia au oferit flori printate 3D pentru medicii și asistenetele de la Centrele de Vaccinare din municipiul Alba Iulia.

„În luna martie sărbătorim femeile și feminitatea, iar noi am dorit să le sărbătorim mulțumindu-le astfel medicilor și asistentelor din centrele de vaccinare din orașul nostru care luptă pentru stoparea acestei pandemi.

Ne place să ne implicăm în comunitatea din care facem parte și să ajutăm cum putem pe cei din jurul nostru. Suntem creativi și ne palce să ne lăsăm amprenta inovativă peste tot și de aceea am ales să oferim doamnelor și domnișoarelor niște flori printate 3D care au în mijloc siglele echipelor noastre, pe o parte Xeo, iar pe cealaltă Xeo Academy. Alături de flori am împărțit niște flyre și am transmis o urare caldă.

Sperăm că am reușit să le aducem bucurie tuturor în suflete și că micuțul nostru gest le-a făcut să se simtă apreciate, deoare le suntem recunoscători pentru tot ceea ce fac. Dacă ele s-au bucurat, noi ne-am umplut de multă energie pozitivă și entuziasm de care avem cu toții nevoie în aceste vremuri” au declarat tinerii din cele două echipe de robotică.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Avertizare RO-ALERT la Alba Iulia – cartierul Oarda: A fost semnalată prezența unui URS

Bogdan Ilea

Publicat

în

Avertizare RO-ALERT la Alba Iulia – cartierul Oarda: A fost semnalată prezența unui URS Prezența unui urs a fost semnalată în cursul zilei de joi, 25 aprilie, aproximativ ora 09:30, în Alba Iulia, cartierul Oarda. Potrivit IPJ Alba, a fost semnalată prezenta unui urs pe raza localității Oarda. A fost emis mesaj RO-Alert locuitorilor din zonă. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea