ziarulunirea.ro lider în Alba

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

www.ziarulunirea.ro  a stabilit împreună cu cititorii săi, un nou record lunar de vizite şi afişări, respectiv 589.777 de vizite doar în luna noiembrie 2011, cu o creştere de 46,21%, conform site-ului de monitorizare oficială a traficului online www.trafic.ro

www.ziarulunirea.ro  este lider in judeţul Alba,  în fiecare zi,  la vizitatori unici (record 7.154/zi), vizite (record 8.803/zi) şi afişări (record 32.379/zi), încă de la apariţia ediţiei online.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

www.ziarulunirea.ro răspunde nevoii tot mai mari de informare a internauţilor din judeţul nostru, fie că locuiesc în Alba, în ţarî, în S.U.A, în Europa sau în alte zone ale lumii, şi cărora le pasă de ceea ce se intamplă acasă şi care doresc ştiri serioase şi documentate.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

www.ziarulunirea.ro are cea mai mare echipa de management şi redacţională din judeţ, redactori, reporteri şi fotografi care acoperă în fiecare zi evenimentele din Alba.

www.ziarulunirea.ro face echipă cu toţi cititorii, fie cei ai ediţiei tiparite, fie ai ediţiei on-line, care contactează şi participă la realizarea ziarului Unirea, fie personal la Redacţia din Alba Iulia, strada Decebal, nr. 27, fie prin comentariile sau postările la articolele de pe site.

www.ziarulunirea.ro este dezvoltarea firească a unuia dintre cele mai importante brand-uri din judeţul Alba, ZIARUL “UNIREA”, care apare fară nicio întrerupere din anul 1968, fiind infiinţat însă în 1891.

Echipa ziarului UNIREA vă mulţumeşte şi este datoare să va ţină la curent cu evoluţia realitaţii judeţului Alba.

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

Must de Jidvei

11 Comentarii

costel 9 decembrie 2011 at 14:08

Sincere felicitari ziarului Unirea! De cand ati imbunatatit editia online eu am renuntat la abonament si incurajez si pe altii sa faca la fel. Asa poate mai scapam cativa copaci de la taiere.

Administrator 9 decembrie 2011 at 14:11

Abonamentele au crescut in ultimele 2 luni iar pe editia online nu sunt toate articolele care apar pe editia tiparita.

magazionerul 9 decembrie 2011 at 17:47

Felicitari Unirea. Aveti un site bogat (mult mai interesant decat editia pe hartie)si cred ca acesta este viitorul prese in general. Nu am mai citit un ziar local de mai bine de doua luni. Inainte luam si Unirea, si Monitorul si Informatia plus Adevarul de seara. Acum ma uit la voi pe site si pe un site local de sport si consider ca sunt foarte informat despre ce se intampla in alba. Inca o data, felicitari Unirea pentru site!

Albajulian 9 decembrie 2011 at 17:58

Da asa este inainte luam zilnic ziarul unirea, editia online e mai ieftina si mai convenabila, felicitari pentru site.
Pana si bunicii mei citesc ziarul unirea pe internet si au renuntat la abonamennt pentru a economisi bani daca tot au ocazia

toma 9 decembrie 2011 at 21:47

Va rog, introduceti in editia online si rubrica Publicitate. Cu multumiri si La mai mare.

Coman Germania 9 decembrie 2011 at 23:39

Va sugerez sa mai aranjati putin fatada la site. Mi se pare putin cam depasita. Apropoo de bunici, ai mei stiu ca asteapta ziarul unirea si pensia.:))In rest faza cu bunicii care citesc ziarul pe internet ma face sa rad.Parca i vad…

george 10 decembrie 2011 at 0:01

Pana n-or aparut ei Unirea era pe net ca si pe ziar adica alb negru. E buna si concurenta la ceva. Bafta Unirea da’ incearca sa nu copiezi pe altii.

Albajulian 10 decembrie 2011 at 3:44

cum cenzurati voi tot….se vede ca sunteti comunisti

Albajulian2 10 decembrie 2011 at 3:44

cum cenzurati voi tot….se vede ca sunteti comunisti

paltinis 10 decembrie 2011 at 3:46

Bravo!
E si normal sa fiti lideri autoritari atita timp cit concurenta se rezuma doar la a va copia articolele. Neprofesionalismul concurentei se vede cel mai bine in statistici.

costel 11 decembrie 2011 at 15:55

minciuni minciuni,si iarasi minciuni.ziarul unirea este un ziar ultra nationalist,care indigna oamenii pasnici care traiesc in tara numai la prostii

Comentariile sunt oprite