Rămâi conectat

Curier Județean

ziarulunirea.ro lider în Alba

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

www.ziarulunirea.ro  a stabilit împreună cu cititorii săi, un nou record lunar de vizite şi afişări, respectiv 589.777 de vizite doar în luna noiembrie 2011, cu o creştere de 46,21%, conform site-ului de monitorizare oficială a traficului online www.trafic.ro

www.ziarulunirea.ro  este lider in judeţul Alba,  în fiecare zi,  la vizitatori unici (record 7.154/zi), vizite (record 8.803/zi) şi afişări (record 32.379/zi), încă de la apariţia ediţiei online.

www.ziarulunirea.ro răspunde nevoii tot mai mari de informare a internauţilor din judeţul nostru, fie că locuiesc în Alba, în ţarî, în S.U.A, în Europa sau în alte zone ale lumii, şi cărora le pasă de ceea ce se intamplă acasă şi care doresc ştiri serioase şi documentate.

www.ziarulunirea.ro are cea mai mare echipa de management şi redacţională din judeţ, redactori, reporteri şi fotografi care acoperă în fiecare zi evenimentele din Alba.

www.ziarulunirea.ro face echipă cu toţi cititorii, fie cei ai ediţiei tiparite, fie ai ediţiei on-line, care contactează şi participă la realizarea ziarului Unirea, fie personal la Redacţia din Alba Iulia, strada Decebal, nr. 27, fie prin comentariile sau postările la articolele de pe site.

www.ziarulunirea.ro este dezvoltarea firească a unuia dintre cele mai importante brand-uri din judeţul Alba, ZIARUL “UNIREA”, care apare fară nicio întrerupere din anul 1968, fiind infiinţat însă în 1891.

Echipa ziarului UNIREA vă mulţumeşte şi este datoare să va ţină la curent cu evoluţia realitaţii judeţului Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea