Weekend-ul e „pe val”, începe distracţia primăverii! Vezi ce evenimente pregătesc cluburile din Alba Iulia

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Acest sfârşit de săptămână se anunţă unul cu distracţie în municipiul Alba Iulia. Cluburile din oraş vă invită la party iar ziarulunirea.ro vă pune la dispoziţie lista celor mai ”fierbinţi” evenimente.

 Joi, 18 aprilie

USR - Alegeri parlamentare 2020

 *Pentru cei care weekend-ul începe mai devreme, adică de astăzi, Club Allegria organizează o petrecere retro, în cadrul căreia vor răsuna cele mai tari hituri de altădată. Intrarea va fi liberă.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

 Vineri, 19 aprilie

 *Iubitorii de muzică folk au un prilej de bucurie vineri seara. La Goldies Pub va avea loc un concert marca  Marius Batu, component al trupei Poesis. „Poesis” a câştigat anul acesta, la Premiile Muzicale Radio România, distincţia de cea mai bună trupă folk. De asemenea, trupa Poesis a primit şi premiul pentru cel mai bun album al anului, „Creanga de aur”. Invitat al evenimentului va fi cantautorul albaiulian Vali Şerban. Preţul unui bilet la concert este de 15 lei.

 *De la ora 22:00, Le Papion organizează o nouă petrecere tematică deosebită, de această dată cu trimitere la … „Moulin Rouge„! Pe lângă oferta de cocktailuri şi shoturi specifice petrecerilor de vineri, fetele vor primi shoturi din partea casei, la bar, între orele 00:00 şi 01:00. Intrarea este liberă pentru fete, iar pentru băieţi 10 lei, din care vor primi consumaţie la bar în valoare de 5 lei.

 *Club Enjoy vă invită la „Karaoke Party„.  Cele mai bune voci vor fi premiate.

 Sâmbătă, 20 aprilie

 * Club Stage dă startul distracţiei de primăvară cu un eveniment marca Kiss FM. Invitaţii serii vor fi Olix şi Dan Finţescu, care vor organiza congresul Partydului Kiss FM, chiar aici, în Club Stage, transmis live în toată reţeaua Kiss FM. Intrarea este liberă până la ora 23:30, iar biletul după această oră va costa 10 lei pentru fete şi 15 lei pentru băieţi.

 *Sâmbătă, 20 aprilie, înseamnă Electro Swing, doar la „Papion”. Organizatorii vă aşteaptă cu promoţii la diverse băuturi şi  shoturi din partea casei.Intrarea va fi liberă pentru toată lumea!

*Club Allegria te invită la ziua lui. Se împlinesc 8 ani de distracţie şi voie bună…8 ani în care ai petrecut într-unul dintre cluburile de top din Alba Iulia. Fii tu cadoul pe care şi-l doreşte cel mai mult clubul şi semnează condica. Allegria îţi promite distracţie maximă dar şi multe premii. Vezi aici detalii.

 * La Goldies e seară rock. Pe scena pub-ului va urca trupa Tribut.

Trupa Tribut a luat fiinţă în anul 2010 cu scopul de a funcţiona ca trupă rezidentă a unor mari personalităţi muzicale rock plecate peste hotare. Astfel, problema legată de repertoriu şi de repetiţii a fost rezolvată prin „nucleul” de bază: Costică Sandu – voce & chitară (fost solist Voltaj, Kripton, Act), Traian Roşu – tobe (Kripton, Totusi, Directia 5), Cristian Florea – bass (Totusi, Sens), care într-o perioadă scurtă au pus la punct un playlist care s-a dovedit a fi un succes. Nucelul îi mai are ca membri pe George Patranoiu-chitară şi Adi Sârbu ex Voltaj.

 

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325