Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

Weekend plin de distracţie în Alba Iulia: Petreceri tematice, concerte live cu Viţa de vie, Sexy Claudia, Deepcentral şi Târg de Nunţi

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Numai astăzi nu e mâine, şi e weekend! După o săptămână plină de activităţi şi stres cotidian abia apucăm cu toţii să ne relaxăm puţin şi să ne distrăm în weekend. Iar cluburile albaiuliene ştiu şi abia aşteaptă acest lucru. Pentru amatorii de petrecere localurile din oraş au pregătit în acest sfârşit de săptămână diverse evenimente, pe gustul tuturor, începând de la petreceri tematice precum “Jungle Beats” sau “Am cravata mea, sunt pionier”, până la concerte live cu Viţa de Vie, Sexxy Claudia, Deepcentral sau Vox Electric Band. De asemenea, tinerii care îşi fac planuri de căsătorie pot participa în acest weekend la Târgul de nunţi –  “Poveste în doi”, organizat la Casa de Cultură a Sindicatelor.

 Iată evenimentele din acest weekend, din Alba Iulia:

 Vineri, 22 februarie, Le Papion  a pregătit pentru tinerii dornici de distracţie o super petrecere în stil african – “Jungle Beats”.“ Felinele periculoase” şi atrăgătoare (care desigur, vor fi prezente) sau muzica “crazy” din anii 20-30 vor face deliciul unei petreceri de-a dreptul africană. Doamnele şi domnişoarele care se vor prezenta cu  articole de îmbrăcăminte imprimate cu leopard vor beneficia de câte o băutură din partea casei, iar cei care vor avea costumaţia cea mai reprezentativă pentru tema aleasă,  vor primi un voucher în valoare de 40 de lei pentru consumaţie la bar, la următorul eveniment organizat. Intrarea costă 10 lei pentru băieţi, iar pentru fete este liberă. Live mix: Djay Rareş.

 Tot vineri, cel mai nou local albaiulian – “La Poartă” (str. Mihai Viteazul) vă invită să vă distraţi ca în vremurile de demult, la petrecerea intitulată sugestiv  “Am cravata mea, sunt pionier!”.  Petrecerile dinainte de `89 din cărţi şi poveşti şi muzica anilor 80 – 90 revin în actualitate, vineri,  aici.  Desigur, nu va lipsi cravata de pionier , pe care o veţi primi la intrare de la organizatori. De atmosferă se va ocupa Dj Andrei, care vă garantează o seară de neuitat.

 Tot vineri, începând cu ora 22.00, Club Enjoy vă aşteaptă la „Karaoke Night”. Aveţi chef de cântat la microfon pe o scenă care să fie numai a voastră? Ei bine, pregătiţi-vă melodiile preferate, anuntaţi-vă prietenii şi nu uitaţi de această petrecere! Club Enjoy Life vă invită să vă distraţi în stilul vostru, iar dacă aveţi o voce bună, vă şi premiază.

Sâmbătă, Club Allegria organizează un eveniment cu totul şi cu totul inedit, un concert semnat Claudia Sexy. Frumoasa artistă vine pentru prima dată în Allegria şi promite fanilor albaiulieni un show de senzaţie. Claudia Pătrăşcanu s-a născut pe 6 octombrie 1980 în Constanţa. Cântăreaţa şi-a început cariera muzicală în 1998 cu Exotic, trupă unde era colegă cu Andreea Bănică şi Julia Jianu. În 2001, după plecarea Andreei Bănică, cele două formează trupa Sexxy, formulă în care activează timp de 4 ani. Din 2005, Claudia alege să se lanseze solo, aceasta lansând alături de Sonny Flame „Around the world”, un single care a reuşit să atragă din plin atenţia publicului.

 Club Stage vă aşteaptă sâmbătă seara să petreceţi împreună sărbătoarea Dragobetelui cu trupa Deepcentral, aflată în premieră la Alba Iulia. Vor răsuna în club piese cunoscute precum „O stea”, „In Love” sau „Speed of Sound”. Pentru a lua parte la concertul celor de la Deepcentral va trebui să scoateţi din buzunare suma de 15 lei.

Tot sâmbătă, În Spaţiile Ryma din Cetatea Alba Carolina vor concerta băieţii de la Viţa de Vie. După un an 2012 plin de evenimente, Viţa de Vie începe noul an în forţă, cu un turneu naţional ce se va desfăşura în 14 oraşe din România, printre care, şi Alba Iulia. Cei care vor lua parte la concertul trupei vor avea ocazia să asculte piese consacrate, adunate în decursul celor 16 ani de existenţă, dar şi variante acustice ale acestora. Viţa de Vie înseamnă: Adrian Despot – voce, chitară, Adrian Ciuplea – chitară bas, Cezar Popescu – chitară, Sorin “Pupe” Tănase – tobe. Preţul unui bilet este de 15 lei.

 Goldies, cunoscutul pub albaiulian a pregătit pentru seara de sâmbătă un concert de ….muzică 100 % live. Începând cu ora 21.00, va urca pe scenă  trupa Vox Electric Band, care vă va încânta cu cele mai tari coveruri. Intrarea este gratuită.

 De asemenea, în acest weekend tinerii care plănuiesc să-şi unească destinele anul acesta pot participa la Târgul de Nunţi “Poveste în doi”, organizat la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia. (Vezi aici detalii).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea